Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Σημαντική αύξηση μεγεθών στο τρίμηνο

Σημαντική αύξηση 65,3% στον κύκλο εργασιών εμφάνισε ο όμιλος Βαράγκη στο πρώτο τρίμηνο του 2004 με τα κέρδη προ φόρων να διαμορφώνονται στις 141,9 χιλιάδες ευρώ συγκριτικά με 3,89 χιλιάδες ευρώ πέρυσι. Ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και η μητρική.

Βαράγκης: Σημαντική αύξηση μεγεθών στο τρίμηνο
Σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών στον όμιλο και στη μητρική με παράλληλη ενίσχυση των κερδών παρουσίασε η Βαράγκης για το πρώτο τρίμηνο του 2004.

Συγκεκριμένα, με βάση τη λογιστική κατάσταση του πρώτου τριμήνου ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών παρουσίασε αύξηση 65,3% καθώς έφτασε στα 2,53 εκατ. ευρώ σε σχέση με 1,53 εκατ. ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2003.

Τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου παρουσιάζουν σημαντική ενίσχυση καθώς ανήλθαν στις 141,9 χιλιάδες ευρώ συγκριτικά με 3,89 χιλιάδες ευρώ πέρυσι.

Ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και η μητρική Βαράγκης οι πωλήσεις της οποίας παρουσιάζουν βελτίωση κατά 67% καθώς έφτασαν στα 2,53 εκατ. ευρώ σε σχέση με 1,51 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Σε επίπεδο κερδοφορίας η εταιρία εμφάνισε κέρδη προ φόρων 141,87 χιλιάδων ευρώ από 19,37 χιλιάδες ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2003.

Τα παραπάνω θετικά αποτελέσματα απεικονίζουν την επιτυχή διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Bαράγκης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, σε νέους τομείς, μέσω της ανάληψης ειδικών επαγγελματικών έργων υψηλών προδιαγραφών.

Ωστόσο περαιτέρω στρατηγικούς στόχους της εταιρίας αποτελούν τόσο η ενίσχυση της παραδοσιακής δραστηριότητας κατασκευής και διάθεσης κλασσικών επίπλων ποιότητας ”Δια Χειρός Βαράγκη”, όσο και η παράλληλη εδραίωσή της και στην Ευρωπαϊκή αγορά σύγχρονου επίπλου, καθώς μετά το δεύτερο εξάμηνο της χρήσης εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία η πρωτοποριακή συλλογή δημιουργιών επώνυμου ελληνικού σχεδιασμού ”Varangis Schemata”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v