Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΕΡΑΛ: Ok από Κεφαλαιαγορά στην ΑΜΚ

Η Κεραμεία Αλλατίνη γνωστοποιεί ότι το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 28.9.2009 ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου αναφορικά με την εισαγωγή 7.034.150 νέων μετοχών που προήλθαν από την αύξηση κεφαλαίου.

ΚΕΡΑΛ: Ok από Κεφαλαιαγορά στην ΑΜΚ
Η Κεραμεία Αλλατίνη γνωστοποιεί ότι το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 28.9.2009  ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου αναφορικά με την εισαγωγή 7.034.150 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ η κάθε μία που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων της εταιρείας από καταθέσεις του μετόχου της πλειοψηφίας κ. Κωνσταντίνου Κώτσια, σύμφωνα με την απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης 9/5/2008. 

Οι νέες κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου ονομαστικές μετοχές που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα καταχωρηθούν αρχικά στο λογαριασμό του δικαιούχου μετόχου Κωνσταντίνου Κώτσια , στο σύστημα άυλων τίτλων της ΕΧΑΕ και θα εισαχθούν για διαπραγμάτευση στην κατηγορία "Υπό Επιτήρηση" του Χ.Α. - η ημερομηνία διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χ.Α , θα ανακοινωθεί από την εταιρεία μέσω του Τύπου και του Ημερήσιου Δελτίου Τιμών του Χ.Α

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v