Πιστοποίηση της Ideal Systems από τη Cisco

H Ideal Systems, πιστοποιήθηκε πρόσφατα με το Premier Certification από τη Cisco Systems και είναι πλέον σε θέση να διασφαλίσει πιστοποιημένη εξειδίκευση και δυνατότητα υποστήριξης των προϊόντων Cisco.

Πιστοποίηση της Ideal Systems από τη Cisco
H Ideal Systems, πιστοποιήθηκε πρόσφατα με το Premier Certification από τη Cisco Systems. Το πρόγραμμα πιστοποίησης συνεργατών της Cisco προσφέρει στην Ideal Systems τους απαραίτητους πόρους για την εξειδίκευση στις πωλήσεις, την εφαρμογή και την υποστήριξη δικτυακών λύσεων της Cisco Systems.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με το Premier Certification η Ideal Systems, είναι πλέον σε θέση να διασφαλίσει πιστοποιημένη εξειδίκευση και δυνατότητα υποστήριξης των προϊόντων Cisco, συνεχίζοντας έτσι τη δραστηριότητα της εταιρίας GE Capital -την οποία και εξαγόρασε- στην αγορά Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών (All Area Networks).

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα προσφέρει παγκοσμίου κύρους εκπαίδευση στις πωλήσεις και σε τεχνικά θέματα, ενώ, παράλληλα, εξασφαλίζει τη σταθερή παροχή της καλύτερης υποστήριξης στη βιομηχανία, διατηρώντας αυστηρά πρότυπα δικτυακής εξειδίκευσης και δυνατοτήτων υποστήριξης.

Τέλος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της Cisco Systems απολαμβάνουν ξεχωριστά οφέλη, όπως την αναγραφή τους στην λίστα των Πιστοποιημένων Συνεργατών της Cisco, διευκολύνοντας έτσι τον εντοπισμό τους από πιθανούς πελάτες, καθώς και πρόσβαση στο web site των συνεργατών της Cisco Systems, όπου περιέχονται πληροφορίες εκπαίδευσης, εργαλεία προώθησης πωλήσεων και πληροφορίες εκδηλώσεων και σεμιναρίων. Επίσης, προσφέρεται ευρύτερη πρόσβαση σε ομάδες τεχνικής υποστήριξης και σε πληροφορίες προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v