Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audiovisual: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης

Η εταιρία Βeta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ ανακοινώνει ότι το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε με την από τις 21 Οκτωβρίου 2009 απόφασή του την απόκτηση από αυτήν της ιδιότητας του ειδικού δαπραγματευτή επί της εταιρίας Audiovisual.

Audiovisual: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης
Η εταιρία Βeta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ ανακοινώνει ότι, κατόπιν αίτησής της, το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε με την από τις 21 Οκτωβρίου 2009 απόφασή του την απόκτηση από αυτήν της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας Audiovisual και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 27η Οκτωβρίου 2009.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία Βeta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ έχει υπογράψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την εκδότρια, με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η Βeta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ  θα διαβιβάζει στο σύστημα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εκδότριας. Για την υπηρεσία αυτή η Βeta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ θα λαμβάνει από την εκδότρια αμοιβή.

2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την εκδότρια έχει διάρκεια ενός (1) έτους.

3. Προς διευκόλυνση του έργου της ειδικής διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο ειδικός διαπραγματευτής, η Βeta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ έχει συνάψει σύμβαση με την κ. Κακαβογιάννη Σταυρούλα του Ηλία, μέτοχο της εκδότριας, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην αγορά παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v