Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavisoft: Σύμβαση με το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η Lavisoft με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών για την εγκατάσταση του συστήματος της Time Master.

Lavisoft: Σύμβαση με το Πάντειο Πανεπιστήμιο
Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η Lavisoft με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών για την εγκατάσταση του συστήματος της Time Master.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Time Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της εταιρίας. Συνεργάζεται αρμονικά με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς ωρομέτρησης (Time Attendance Terminals) για την συλλογή των στοιχείων που συγκεντρώνονται σ’ αυτούς από τα “κτυπήματα” των καρτών παρουσίας των εργαζομένων.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή αναλαμβάνει την επεξεργασία των στοιχείων, την έκδοση όλων των απαραίτητων καταστάσεων, αναλυτικών και συγκεντρωτικών, καθώς και τη δημιουργία κατάλληλων αρχείων για αυτόματη ενημέρωση του προγράμματος Μισθοδοσίας.

Όπως επισημαίνεται, το Time Master της εταιρίας έχει τη δυνατότητα της αυτόνομης λειτουργίας για τη διαχείριση των παρουσιών του προσωπικού, ενώ μπορεί να αποτελέσει ένα άριστο συμπλήρωμα της Μισθοδοσίας, ολοκληρώνοντας τη Μηχανογραφική κάλυψη του Γραφείου Προσωπικού της Επιχείρησης ή του Οργανισμού. 

Τέλος, σημειώνεται, ότι η Lavisoft πάντα στο κέντρο των εξελίξεων, σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Η εταιρία προσφέρει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη (www.lavisoft.gr).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v