Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Διευκρινίσεις για spreads betting

Από την WorldSpreads Ltd, η οποία έχει σχετική άδεια από τη βρετανική αρχή FSA, και όχι από τη θυγατρική FSM, θα παρέχεται η νέα υπηρεσία financial spreads betting, διευκρινίζει η Centric, απαντώντας σε ερώτημα της ΕΚ.

Centric: Διευκρινίσεις για spreads betting
Από την WorldSpreads Ltd, η οποία έχει σχετική άδεια από τη βρετανική αρχή FSA, και όχι από τη θυγατρική FSM, θα παρέχεται η νέα υπηρεσία financial spreads betting, διευκρινίζει η Centric, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Centric σε σχετική ανακοίνωση: "Η εταιρεία CENTRIC A.E. σε συνέχεια του από 5ης Νοεμβρίου 2009 δελτίου τύπου με θέμα τη νέα υπηρεσία financial spreads betting (www.spreads.gr) που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και μετά από διευκρινιστική ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, για την εξασφάλιση της καλύτερης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού γνωστοποιεί τα κάτωθι:

Η νεοσυσταθείσα 100% θυγατρική FSM Limited προχώρησε σε συμφωνία με τη WorldSpreads Ltd για την προώθηση (marketing) και μόνον της υπηρεσίας financial spreads betting στην ελληνική γλώσσα μέσω του διαδικτυακού τόπου spreads.gr.
 
Η υπηρεσία θα παρέχεται από την εταιρία WorldSpreads Ltd αδειοδοτημένη για αυτό το σκοπό από Βρετανική αρχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών FSA (Financial Services Authority - Αρ. Εγγραφής 230730).

Οι χρήστες των υπηρεσιών θα έχουν ως αντισυμβαλλόμενη εταιρία την WorldSpreads Ltd και όχι την θυγατρική εταιρία FSM Limited".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v