Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλφα Γκρίσιν: Συμφωνία με την TEKSAN Jenerator

Η Αλφα Γκρίσιν ενημερώνει ότι, η θυγατρική της, Alpha Grissin Infotech BG AD, προχώρησε σε συμφωνία με την τούρκικη TEKSAN Jenerator για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στη Βουλγαρία των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών.

Αλφα Γκρίσιν: Συμφωνία με την TEKSAN Jenerator
Η Αλφα Γκρίσιν ενημερώνει ότι, η θυγατρική της, Alpha Grissin Infotech BG AD, προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με την τούρκικη TEKSAN Jenerator για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στη Βουλγαρία των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (γεννητριών) της τελευταίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία προβλέπει την αποκλειστική αντιπροσώπευση, διανομή και παροχή τεχνικής υποστήριξης στην Βουλγάρικη αγορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών υψηλής τεχνολογίας της TEKSAN Jenerator από την ALPHA GRISSIN INFOTECH BG AD.

Σημειώνεται, ότι η εταιρεία TEKSAN Jenerator, ιδρύθηκε το 1994 και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες γεννητριών διεθνώς, έχοντας στο ενεργητικό της 11.000 πελάτες σε 60 χώρες.

Όπως επισημαίνεται, το εργοστάσιο της TEKSAN με έδρα στην Κωνσταντινούπολη εκτείνεται σε μία έκταση 5000 τμ και απασχολεί πάνω από 280 υπαλλήλους. Η κατασκευή των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών επιτυγχάνεται με την χρήση εξαρτημάτων, γνωστών διεθνώς οίκων, (ντηζελοκινητήρες, alternators πίνακες, αυτοματισμοί κ.α.) υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. H TEKSAN Jenerator προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένα προϊόντα ισχύος, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των προδιαγραφών των έργων που αναλαμβάνει, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και συντήρησης. 

Τέλος, τονίζεται, ότι η Αλφα Γκρίσιν, ηγέτης στον τομέα υποστήριξης κρίσιμων εφαρμογών στην Ελληνική και την Βουλγάρικη αγορά, με την συμφωνία αυτή, ενισχύει την ήδη επιτυχημένη παρουσία της, από το 2004, στην αγορά της Βουλγαρίας, μέσω της ALPHA GRISSIN INFOTECH BG AD. Στην Βουλγαρία, η εταιρία, εκτός της δραστηριότητας της στον τομέα υποστήριξης κρίσιμων εφαρμογών έχει σημαντική παρουσία και στο χώρο του Real Estate και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με μεγάλη επιτυχία.

Η συμφωνία αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο επιχειρηματικού σχεδιασμού και της εξωστρέφειας του ομίλου για επέκταση των δραστηριοτήτων της σε αναπτυσσόμενες χώρες με σημαντικές προοπτικές και για επιτυχημένες συνεργασίες με εταιρείες-ηγέτες στον τομέα τους, δίνοντας έμφαση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v