Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Yalco: Προχωρά στη λειτουργία Stock House

H Yalco ανακοινώνει ότι η θυγατρική OMNISHOP με στόχο τη διεύρυνση των εργασιών της προχωρά στη λειτουργία Stock House σε συνεργασία αφενός με τις εταιρείες του ομίλου. Εγκαίνια habitat στη Θεσσαλονίκη.

Yalco: Προχωρά στη λειτουργία Stock House
H Yalco ανακοινώνει ότι η θυγατρική της εταιρίας OMNISHOP με στόχο τη διεύρυνση των εργασιών της προχωρά στη λειτουργία Stock House σε συνεργασία αφενός με τις εταιρείες του ομίλου, αλλά και με τις εταιρίες ΙΩΝΙΑ, SEB και BED&BATH.

Το stock house θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην Κηφισιά επί της οδού Ανδρέα Μεταξά 9.

----Εγκαίνια habitat στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο αυτόνομο κατάστημα habitat στη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί το 4ο της αλυσίδας στην Ελλάδα, καθώς ήδη λειτουργούν άλλα τρία, ένα αυτόνομο στη Γλυφάδα και δυο τύπου «Shop-in-a-Shop» στα notoshome. Τα εγκαίνια έγιναν με πολύ μεγάλη επιτυχία και με πλήθος καταναλωτών που από την πρώτη ημέρα λειτουργία του κιόλας, έσπευσαν να το επισκεφτούν για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Το νέο κατάστημα habitat βρίσκεται στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, ένα εμπορικό κέντρο με μεγάλη κίνηση και επισκεψιμότητα από τη Β. Ελλάδα αλλά και γύρω Βαλκανικές χώρες. Πρόκειται για έναν χώρο περίπου 500 τ.μ. με πρωτοποριακή αρχιτεκτονική, με περισσότερα από 1.600 αντικείμενα και έπιπλα για το σπίτι και τις πιο πρόσφατες Συλλογές προϊόντων habitat, με προσιτές τιμές που ανταποκρίνονται στα δεδομένα της εποχής. Στόχος της εταιρείας είναι, το νέο κατάστημα habitat να αποτελέσει σημείο αναφοράς στη Β. Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια, διεκδικώντας σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Τα habitat εδώ και 2 χρόνια έχουν αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα τον Όμιλο Yalco, μέσω της θυγατρικής του Omnishop Α.Ε., ενώ εμφανίζουν διαρκώς ανοδική πορεία και ζήτηση, κερδίζοντας την προτίμηση των καταναλωτών μέρα με τη μέρα. Ήδη, μέσα στο διάστημα ενός χρόνου, ο τζίρος παρουσιάζει σταθερά ανοδική τάση ενώ το άνοιγμα του δεύτερου αυτόνομου καταστήματος – αυτό της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τις πωλήσεις τις εταιρείας. Η συνολική επένδυση για το κατάστημα της Θεσσαλονίκης ανήλθε στα 600,000 ευρώ, ενώ ο Όμιλος Yalco σχεδιάζει μέσα στον επόμενο χρόνο να ανοίξει άλλο ένα κατάστημα στην Αττική.

Όπως δήλωσε ο κος Γιώργος Σαλάχας, Γενικός Διευθυντής της Οmnishop, αντιπροσώπου των habitat στην Ελλάδα: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και περιμένουμε πολλά από το νέο κατάστημα Θεσσαλονίκης, καθώς αποτελεί για εμάς μια πολύ μεγάλη επένδυση αλλά και ένα σημαντικό βήμα στην αγορά της Β. Ελλάδας. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι το νέο κατάστημα habitat έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να συμπληρώσει ένα κενό που υπάρχει στην αγορά, σε μια πόλη που αποτελεί ισχυρό κέντρο όχι μόνο για την Β. Ελλάδα αλλά και για τη ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v