Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λαζαρίδης: Έγκριση πρότασης προώθησης οίνων

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων πρόταση της Λαζαρίδης συνολικού ποσού 500.000€ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών" για τα έτη 2010-2012.

Λαζαρίδης: Έγκριση πρότασης προώθησης οίνων
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων πρόταση της Λαζαρίδης συνολικού ποσού 500.000 ευρώ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών" για τα έτη 2010-2012.

Η πρόταση της εταιρείας περιλαμβάνει συμμετοχή σε εκθέσεις, επιχειρηματικές αποστολές road shows, έντυπη διαφήμιση και αφιερώματα που θα πραγματοποιηθούν σε κλαδικά περιοδικά.

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο την προώθηση και τόνωση των εξαγωγών σε νέες και υπάρχουσες αγορές των τρίτων χωρών.

Ο συνολικός επιλέξιμος προϋπολογισμός ανέρχεται σε 500.000,00 ευρώ και η συνολική ενίσχυση, κοινοτική και εθνική, ανέρχεται μέχρι το 80% του προϋπολογισμού, ήτοι 400.000,00 ευρώ. Το υπόλοιπο μέρος του επιλέξιμου προϋπολογισμού θα χρηματοδοτηθεί από τα ίδια διαθέσιμα της εταιρείας.

Η εταιρεία ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ ενημερώνει το επενδυτικό της κοινό, ότι έχει καταθέσει φάκελο υπαγωγής Επενδυτικού Σχεδίου του Ν. 3299/2004 στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που αφορά τον "Εκσυγχρονισμό Οινοποιείου με αγορά νέου εξειδικευμένου εξοπλισμού για την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και την εξοικονόμηση κόστους παραγωγής".

Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 1.543,117.95 ευρώ και η συνολική ενίσχυση ανέρχεται στο 45% του συνολικού κόστους, ήτοι 694.403,07 ευρώ. Το υπόλοιπο μέρος της επένδυσης θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια και με τραπεζικό δανεισμό.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία αναφέρει ότι τελέστηκαν τα εγκαίνια του νεόδμητου παρεκκλησίου των ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΕΛΕΝΗΣ, που ανήκει στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στο Καπανδρίτι Αττικής την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v