Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από το Πλαίσο η προμήθεια αναλωσίμων της Alpha

Σε πλήρες outsourcing της τροφοδοσίας των Κεντρικών Υπηρεσιών και Καταστημάτων της με αναλώσιμα υλικά από την Πλαίσιο Computers προχωρά η Alpha Bank, εφαρμόζοντας βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές.

Από το Πλαίσο η προμήθεια αναλωσίμων της Alpha
Σε πλήρες outsourcing της τροφοδοσίας των Κεντρικών Υπηρεσιών και Καταστημάτων της με αναλώσιμα υλικά από την Πλαίσιο Computers προχωρά η Alpha Bank, εφαρμόζοντας βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές που ισχύουν διεθνώς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην Πλαίσιο ανετέθη η δημιουργία και συντήρηση ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία αναπτύχθηκε με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της Alpha Bank, καθώς και το πλήρες σύστημα ελέγχου και τροφοδοσίας των μονάδων της με αναλώσιμα υλικά.

Σημειώνεται, ότι η εταιρία Πλαίσιο Computers, στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, αξιοποιεί, με τους καλύτερους όρους την πραγματοποιηθείσα επένδυσή της, ποσού 26 εκατ. ευρώ, στο κέντρο αποθήκευσης και διανομής στη Μαγούλα Αττικής, που της προσφέρει νέες δυνατότητες για την πολύπλευρη εξυπηρέτηση μεγάλων πελατών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v