Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Είσπραξη ασφαλιστικής αποζημίωσης

Η Πλαίσιο ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες είσπραξης της αποζημίωσης ύψους 3,6 εκ. ευρώ, από Κοινοπραξία ασφαλιστικών εταιρειών για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη κατάστημα στις 7/12/08.

Πλαίσιο: Είσπραξη ασφαλιστικής αποζημίωσης
Η Πλαίσιο ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες είσπραξης της αποζημίωσης, ύψους 3,6 εκ. ευρώ, από Κοινοπραξία ασφαλιστικών εταιρειών για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη κατάστημα στις 7/12/08.

Αναλυτικά, η Πλαίσιο ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες είσπραξης της αποζημίωσης από την Κοινοπραξία ασφαλιστικών εταιρειών "Αγροτική Ασφαλιστική (LEADER), Groupama Φοίνιξ, Interamerican, AXA Ασφαλιστική, Εθνική, Commercial Value , Generali Hellas, Chartis Hellas" για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η εταιρεία , από την εκδηλωθείσα πυρκαγιά στο κατάστημα της οδού Στουρνάρη 24, η οποία έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008.

Η εισπραχθείσα αποζημίωση ποσού 3.600.000,00 ευρώ, αφορά σε αποκατάσταση τόσο των θετικών ζημιών, όσο και των αποθετικών ζημιών (απώλεια μικτού κέρδους εκ της μη λειτουργίας του καταστήματος).
 
Από το συνολικό ως άνω ποσό της εισπραχθείσης αποζημιώσεως, ποσό 1.402.850,47 ευρώ θα συμψηφίσει την απαίτηση που είχε σχηματιστεί στις Οικονομικές Καταστάσεις της 31.12.2008 έναντι του ασφαλιστικού σχήματος για τις θετικές ζημιές, ενώ το υπόλοιπο ποσό 2.197.149,53 ευρώ θα επηρεάσει ως Λοιπό Έσοδο τα αποτελέσματα της τρέχουσας χρήσης. Συνεπεία του προαναφερθέντος ποσού, η κερδοφορία της Εταιρείας, η οποία καθ'όλη τη διάρκεια του 2009 είχε επηρεαστεί από τη μη λειτουργία του ιστορικού καταστήματος της Στουρνάρη, ενισχύεται στο τελευταίο τρίμηνο της χρήσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v