Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio Visual: Διάθεση των προϊόντων της Zegetron

Η εταιρία Audio Visual ενημερώνει ότι υπεγράφη συμφωνητικό συνεργασίας με την εταιρία Zegetron σχετικά με τη διάθεση προϊόντων της τελευταίας.

Audio Visual: Διάθεση των προϊόντων της Zegetron
Η εταιρία Audio Visual ενημερώνει ότι υπεγράφη συμφωνητικό συνεργασίας με την εταιρία Zegetron σχετικά με τη διάθεση προϊόντων της τελευταίας.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Audio Visual αυτή τη στιγμή, με τη διεύρυνση των εργασιών της, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Πρόκειται να διανέμει σε διάφορα σημεία διανομής τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η εταιρεία Zegetron στην Ελλάδα και στους τρεις τομείς των δραστηριοτήτων της, στο χώρο των video games με τις εταιρείες Sega, Konami, THQ, Bethesda και Warner, στο χώρο των περιφερειακών με τις εταιρείες Razer και τη Thrustmaster και στο χώρο των συσκευών πλοήγησης με τις εταιρείες Mio Technology Navman.

Η Audio Visual κατέχοντας το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων στον κλάδο της ψυχαγωγίας θα διαθέσει τα προϊόντα της Zegetron στο δίκτυο συνεργατών της, με στόχο στα σημεία διανομής της να δημιουργηθούν, πλέον των υφισταμένων και νέα καταστήματα ψυχαγωγίας και multimedia.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v