Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Διάκριση για το κατάστημα στο The Mall

Το Πλαίσιο διακρίθηκε ως το καλύτερο Retail Store Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών ειδών για το κατάστημά του στο εμπορικό κέντρο «The Mall» Athens, στο πλαίσιο του θεσμού των ετήσιων βραβείων Retail Business Awards.

Πλαίσιο: Διάκριση για το κατάστημα στο The Mall
Το Πλαίσιο διακρίθηκε ως το καλύτερο Retail Store Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών ειδών για το κατάστημά του στο εμπορικό κέντρο «The Mall» Athens, στο πλαίσιο του θεσμού των ετήσιων βραβείων Retail Business Awards, που διοργάνωσε ο Εκδοτικός Οργανισμός Direction και το περιοδικό Retail Business.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η φετινή 8η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 7/12 στο Athens Golf Club Γλυφάδας, σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ και τον ΣΕΛΠΕ, και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ναυτιλίας και Ανταγωνιστικότητας. Σύσσωμη η αγορά του λιανεμπορίου έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση που επιβράβευσε για μια ακόμη χρονιά τους άριστους του κλάδου.

Το βραβείο απένειμε στον κ. Κώστα Γεράρδο, Αντιπρόεδρο του Ομίλου Πλαίσιο, ο κ. Αντώνης Μακρής, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v