Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίλεκτος:Στη Γ.Σ. η τροποποίηση του καταστατικού

Η εταιρία Επίλετος Κλωστοϋφαντουργία ενημερώνει ότι στην τακτική Γ.Σ. στις 28/12/2009 καλείται να αποφασίσει την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού και την ενσωμάτωση των μεταβολών του μετοχικού κεφαλαίου.

Επίλεκτος:Στη Γ.Σ. η τροποποίηση του καταστατικού
Η εταιρεία Επίλετος Κλωστοϋφαντουργία ενημερώνει ότι στην τακτική γενική συνέλευση στις 28/12/2009 καλείται να αποφασίσει την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας και την ενσωμάτωση των μεταβολών του μετοχικού κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα, η τροποποίηση το άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας προτείνεται, προκειμένου το εν λόγω άρθρο να ενσωματώσει τη σχετική απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης επί του θέματος 6 της ημερήσιας διάταξης για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω ακύρωσης ιδίων μετοχών.

Συνεπώς σύμφωνα τουλάχιστον με τη σχετική εισήγηση προς την εν λόγω Τακτική Γενική Συνέλευση επί του ανωτέρω θέματος και εφόσον γίνει δεκτή από το σώμα των Μετόχων, θα προστεθεί στο άρθρο 5 του Καταστατικού νέα παράγραφος με αριθμό 18 που έχει ως εξής :

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 28 Δεκεμβρίου 2009 το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μειώθηκε κατά το ποσό των 90.468,90 ευρώ λόγω ακύρωσης 301.563 ιδίων μετοχών.

Έτσι, το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μετά την παραπάνω μείωση ανέρχεται σε δέκα πέντε εκατομμύρια οκτακόσιες τρεις χιλιάδες τετρακόσια πενήντα ένα ευρώ (15.803.451,00) διαιρούμενο σε πενήντα δύο εκατομμύρια εξακόσιες εβδομήντα οκτώ χιλιάδες εκατόν εβδομήντα (52.678.170) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ έκαστη.

* Το σχέδιο του καταστατικού της εταιρίας δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη: "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v