Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παΐρης: Εξαγορά του 51% της EPSH

Η Παΐρης γνωστοποιεί ότι στις 2/1/2010 συνήψε σύμβαση με τη νορβηγική εταιρία Elopak Plastic Systems AS για την εξαγορά του 50% των μετοχών της τελευταίας στην εταιρία Elopak Plastic Systems Ελλάς, έναντι 1,375 εκατ. €.

Παΐρης: Εξαγορά του 51% της EPSH
Η Παΐρης γνωστοποιεί ότι στις 2/1/2010 συνήψε σύμβαση με τη νορβηγική εταιρία Elopak Plastic Systems AS για την εξαγορά του 50% των μετοχών της τελευταίας στην εταιρία Elopak Plastic Systems Ελλάς (EPSH), που εδρεύει στο Αιγίνιο Πιερίας, στη θέση Καψοβάτι και δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλαστικών φιαλών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το σύνολο των πωλούμενων μετοχών ανέρχεται σε 29.000 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου και για την εν λόγω εξαγορά μετοχών η Παΐρης θα καταβάλει στην πωλήτρια εταιρία τμηματικά το τίμημα των 1.375.000 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται, μετά την ανωτέρω αγορά καθώς και την αγορά των υπολοίπων 580 μετοχών (1%) η οποία έλαβε χώρα την ίδια ημέρα με πωλητές μέλη της οικογένειας Παΐρη και με τίμημα το ποσό των 27.500 ευρώ, η εταιρία είναι πλέον κυρία μετοχών της EPSH οι οποίες εκπροσωπούν το σύνολο (100%) του συνολικού της μετοχικού κεφαλαίου και των συνακόλουθων δικαιωμάτων ψήφου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v