Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διοργάνωση ημερίδας από Ideal Systems

Οι εταιρίες Ideal Systems και η Sun Microsystems, διοργανώνουν ημερίδα πληροφόρησης με θέμα ”XML In Business & Web Services”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 06 Ιουλίου 2004.

Διοργάνωση ημερίδας από Ideal Systems
Οι εταιρίες Ideal Systems και η Sun Microsystems, διοργανώνουν ημερίδα πληροφόρησης με θέμα ”XML In Business & Web Services”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 06 Ιουλίου 2004, στο ξενοδοχείο ”Μεγάλη Βρετάνια”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ideal Systems, η ημερίδα έχει σαν στόχο την ενημέρωση για την υλοποίηση εφαρμογών, που αυξάνουν την λειτουργικότητα του υπάρχοντος λογισμικού με μικρό χρόνο υλοποίησης, μέσω της χρήσης XML και των Web Services και τις νέες δυνατότητες ευελιξίας που αυτές παρέχουν στη σύγχρονη επιχείρηση.

Επίσης, θα αναλυθεί η χρήση του XML ως βασικό συστατικό της διαλειτουργικότητας μεταξύ υπηρεσιών του δημοσίου τομέα αλλά και ιδιωτικών εταιριών.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, επισημαίνεται, πως θα αναπτυχθούν θέματα, τα οποία θα αναφέρονται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία, καθώς και θέματα που αφορούν στην ασφάλειά τους.

Σημειώνεται, πως οι λύσεις απευθύνονται σε όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις και μπορούν να υποστηρίξουν διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες.

Τέλος, αναφέρεται, πως στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις πρωτοποριακών case studies και λύσεων όπως ”XML Invoicing Business” και Web Services, λύσεις οι οποίες έχουν ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία στην Stet Hellas S.A. και στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v