Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Ανέλαβε έργο 2,7 εκ. στο Abu Dhabi

Την ανάληψη έργου πλήρους μελέτης, προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού της εταιρίας Offset Program Bureau στο Abu Dhabi των ΗΑΕ έναντι συνολικού ποσού 2.717.695,24 Ευρώ ανακοίνωσε η Βαράγκης.

Βαράγκης: Ανέλαβε έργο 2,7 εκ. στο Abu Dhabi
Την ανάληψη του έργου της πλήρους μελέτης, προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού της εταιρίας Offset Program Bureau (www.offset.ae) στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έναντι συνολικού ποσού 2.717.695,24 Ευρώ ανακοίνωσε η Βαράγκης. 

Το έργο αυτό πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός του 1ου εξαμήνου 2009 και εντάσσεται στο πλαίσιο της επιτυχημένης πορείας της Εταιρίας στον τομέα των ειδικών επαγγελματικών έργων.

Συγκεκριμένα η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. ανέλαβε τον σχεδιασμό της εσωτερικής διαρρύθμισης και διαμόρφωσης εργασιακών χώρων "ανοικτού τύπου" και χώρων ανωτέρας διοίκησης, τον κατά παραγγελία σχεδιασμό ειδικών μεταθετών γυάλινων χωρισμάτων και μέρους του εξοπλισμού τους, την παραγωγή και προμήθεια του εξοπλισμού αυτού στην Ελλάδα και την εν συνεχεία εξαγωγή, τοποθέτηση και εγκατάστασή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το έργο αυτό θεωρείται ιδιαίτερης προβολής και η Εταιρία το "κέρδισε" μετά από έντονο διεθνή ανταγωνισμό με γνώμονα τη "σχεδιαστική πρωτοτυπία των προτάσεών της", ενώ για την υλοποίησή του προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την ίδρυση υποκαταστήματος στο Abu Dhabi.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v