Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λιβάνη:Διαψεύδει συζητήσεις Λαυρεντιάδη για αγορά

Στη διάψευση δημοσιεύματος του τύπου που αναφέρει ότι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του 50% της εταιρίας βρίσκεται ο Λ. Λαυρεντιάδης, προχώρησε η διοίκηση της Εκδόσεις Λιβάνη.

Λιβάνη:Διαψεύδει συζητήσεις Λαυρεντιάδη για αγορά
Στη διάψευση δημοσιεύματος του τύπου που αναφέρει ότι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του 50% της εταιρίας βρίσκεται ο Λ. Λαυρεντιάδης, προχώρησε η διοίκηση της Εκδόσεις Λιβάνη.

Ειδικότερα, σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπου αναφέρεται: "Κύριοι, αναφερόμαστε στο από 27.2.2010 συνημμένο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΑΞΙΑ" στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι 'σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του 50% των Εκδόσεων Λιβάνη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης... Περί τα μέσα της εβδομάδας φαίνεται να επήλθε αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία θα επισημοποιηθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τις επόμενες ημέρες..." ανακοινώνεται από την εταιρεία -έπειτα από ενημέρωση που έλαβε από τους βασικούς της μετόχους- ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ανακριβές.

Η μόνη συμφωνία που υπάρχει είναι αυτή που έχει ήδη περιγραφεί με προηγούμενη ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v