Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι-Κρι: Χορηγία στο ίδρυμα ΚΑΑΕΜΕΑ Σερρών

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ στα πλαίσια της δράσης της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη προχωράει σε σύναψη χορηγίας ενίσχυσης των πόρων του ιδρύματος Κ.Α.Α.ΜΕ.Α. Σερρών.

Κρι-Κρι: Χορηγία στο ίδρυμα ΚΑΑΕΜΕΑ Σερρών
Η Κρι-Κρι στα πλαίσια της δράσης της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη προχωράει σε σύναψη χορηγίας ενίσχυσης των πόρων του ιδρύματος Κ.Α.Α.ΜΕ.Α. Σερρών δείχνοντας την έμπρακτη υποστήριξή της στις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες και συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης και επαγγελματικής αποκατάστασης των παιδιών και ενηλίκων Α.ΜΕ.Α.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κρι-Κρι, το Κ.Α.Α.ΜΕ.Α. Σερρών λειτουργεί από το 1983 και προσφέρει ανοιχτή και κλειστή περίθαλψη σε παιδιά και ενηλίκους με νοητική υστέρηση και πολλαπλές αναπηρίες.

Το Κέντρο παρέχει τις υπηρεσίες του στους εξυπηρετούμενους δωρεάν και απευθύνεται τόσο σε ημεδαπούς όσο και σε αλλοδαπούς.

Η λειτουργία των Εργαστηρίων του Κέντρου δεν καλύπτεται από την Δημόσια επιχορήγηση ούτε υπάρχουν οργανικές θέσεις εκπαιδευτών που θα στήριζαν την επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση των αναπήρων νέων.

Έτσι το 1994 δημιουργήθηκε η Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ από το Κ.Α.Α.ΜΕ.Α. και το Σύλλογο Γονέων και Φίλων παιδιών με αναπηρίες Ν. Σερρών, η οποία προσπαθεί να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης και επαγγελματικής αποκατάστασης των παιδιών και ενηλίκων Α.ΜΕ.Α.

"Η ΚΡΙ-ΚΡΙ αφενός για να βοηθήσει στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων και αφετέρου για να ενδυναμώσει και να στηρίξει την τοπική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία ενισχύει τους πόρους του Κ.Α.Α.ΜΕ.Α. Σερρών", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v