Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ideal: Την ΑΜΚ εξετάζει η διοίκηση

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου Ιντεάλ επεξεργάζεται το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (29 Ιουνίου 2004) γ.σ. η οποία εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ideal: Την ΑΜΚ εξετάζει η διοίκηση
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου Ιντεάλ επεξεργάζεται το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (29 Ιουνίου 2004) γενικής συνέλευσης.

Σημειώνεται πως η γενική συνέλευση όπου παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 3.363.028 μετοχές, ήτοι ποσοστό 23,46 % ενέκριναν τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της απελθούσας χρήσης, αλλά και τα αποτελέσματα χρήσεως και του προσαρτήματος.

Επίσης, απήλλαξε τα μέλη διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη διαχειρίσεως, ελέγχου και αποζημιώσεως για την χρήση 1.1.2003 - 31.12.2003, ενώ λήφθηκε ομόφωνη απόφαση περί απαλλαγής των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών.

Παράλληλα, οι μέτοχοι εξέλεξαν νέο διοικητικό συμβούλιο με θητεία ενός έτους που περιλαμβάνει τους κ.κ.: Εκτελεστικά μέλη - Δαυίδ Σαμουήλ, Σάββας Ασημιάδης, Μη εκτελεστικά μέλη - Λουκάς Κόμης,

Δημήτριος Λόης, Χαράλαμπος Δαυίδ, Αναστάσιος Δαυίδ, Ευτύχιος Βασιλάκης, Αλέξιος Σωτηρακόπουλος εκ των οποίων ανεξάρτητα μέλη είναι οι κ.κ.: Ευτύχιος Βασιλάκης και Αλέξιος Σωτηρακόπουλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι μέτοχοι ενέκριναν τις αμοιβές των μελών του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και την απασχόληση τους με σχέση εξηρτημένης εργασίας και προέγκριση αμοιβών τους.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι καταβληθείσες αμοιβές για την χρήση 2003 προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Δαυίδ Σαμουήλ, προς το Μέλος κ. Κων/νο Σίδερη και προς τον Νομικό Σύμβουλο της εταιρείας κ. Αλέξιο Σωτηρακόπουλο, συνολικού ύψους 167.992 ευρώ.

Περαιτέρω, ομόφωνα εγκρίθηκαν η απασχόληση των εκ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Δαυίδ Σαμουήλ, Σάββα Ασημιάδη και Κων/νου Σίδερη με σχέση εξαρτημένης εργασίας και προεγκρίθηκε η καταβολή σε αυτούς συνολικής αμοιβής μέχρι του ποσού των 400.000 ευρώ για την τρέχουσα χρήση.

Επίσης, ομόφωνα εκλέχθηκαν Τακτικός Ελεγκτής ο κ. Σκότης Νομικός του Νικολάου (ΑΜ.ΣΟΕΛ 16861) και αναπληρωματικός ο κ. Θεόδωρος Παπανικολάου του Αποστόλου (ΑΜ.ΣΟΕΛ 14321)

Η γενική συνέλευση ενέκρινε την εκλογή προσωρινού μέλους του διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος, ενώ ομόφωνα εγκρίθηκε η εκλογή του κ. Κων/νου Σίδερη ως προσωρινού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Σταύρου Δρυμώνα και του κ. Δημητρίου Λόη σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Δώρου Κωνσταντίνου .

Τέλος, σημειώνεται πως έγινε συζήτηση για την εν γένει πορεία της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v