Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Performance Technologies χορηγός της Cisco Expo

Η Performance Technologies ανακοινώνει πως συμμετέχει στη Cisco Expo 2010, που θα λάβει χώρα στις 20 και 21 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Λ. Πειραιώς 254.

Η Performance Technologies χορηγός της Cisco Expo
Η Performance Technologies ανακοινώνει πως συμμετέχει στη Cisco Expo 2010, που θα λάβει χώρα στις 20 και 21 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Λ. Πειραιώς 254.

H Cisco Expo αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες διοργανώσεις στην αγορά της Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, αλλά και σημείο συνάντησης των στελεχών του κλάδου.

Η Performance Technologies  στο περίπτερό της στον εκθεσιακό χώρο της Cisco Expo θα παρουσιάσει τη λύση “VMware Vsphere and Cisco nexus 1000v: accelerate your journey to the cloud”, λύση που μπορεί να βοηθήσει τις Επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν σημαντικές προκλήσεις, όπως την μετάβαση του IT στο cloud.

Στο booth της Performance Technologies οι συμμετέχοντες θα μπορούν επιπλέον να ενημερωθούν για λύσεις που προσφέρει η εταιρεία στους τομείς: 
- Business Continuity & Disaster Recovery 
- Virtualization 
- Storage Area Networks 
- IT Security 
- Network & System Management
-IT Service Management

----Η PERFORMANCE και η EMC χορηγοί στο συνέδριο της Gartner

Η Performance Technologies ανακοινώνει πως σε συνεργασία με την EMC συμμετέχει στο συνέδριο της Gartner «From Virtualization to Cloud Computing & The Data Center Evolution: Impact on Infrastructure and Operations» που θα λάβει χώρα αύριο, 15 Απριλίου στο Ledra Marriott Hotel.

Στο συνέδριο η Performance Technologies θα παρουσιάσει το VMware vSphere, το πρώτο λειτουργικό σύστημα για το χτίσιμο υποδομής cloud computing. Στην παρουσίαση θα αναλυθεί το πώς η ευελιξία των επιχειρήσεων εξαρτάται από το πόσο γρήγορα ενσωματώνονται οι νέες τεχνολογίες στον κάθε οργανισμό. Την παρουσίαση με θέμα “The cloud: Internal & External, the VMware and EMC way” θα κάνει ο κος Ανδρέας Τσαγκάρης, Chief Technical Officer της Performance Technologies.

Στο stand της Performance Technologies οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία σε συνεργασία με τη VMware και την EMC στους τομείς:
-Cloud Computing 
- Virtualization
-Business Continuity & Disaster Recovery
-Storage 
- IT Service Management

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v