Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας: Διαψεύδει "άνοιγμα 250 εκατ. €"

Στη διάψευση δημοσιεύματος , το οποίο αναφέρει ότι: "Σε δεινή θέση βρίσκεται η εταιρεία, καθώς φέρεται να έχει άνοιγμα 250 εκατ. ευρώ", προχωρά η εταιρεία Ι.Κλουκίνας - Ι. Λάππας, επισημαίνοντας ότι είναι συκοφαντικό.

Κλουκίνας: Διαψεύδει άνοιγμα 250 εκατ. €
Στη διάψευση δημοσιεύματος της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της 25ης Απριλίου, το οποίο αναφέρει ότι: "Σε δεινή θέση βρίσκεται η εταιρεία Κλουκίνας-Λάππας, καθώς φέρεται να έχει άνοιγμα 250 εκατομμύρια ευρώ", προχωρά η εταιρεία Ι.Κλουκίνας - Ι. Λάππας, επισημαίνοντας ότι είναι συκοφαντικό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την 27/4/2010 επεδόθη εξώδικη διαμαρτυρία στους εκπροσώπους της εκδότριας εταιρείας, στον διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας και στον υπογράφοντα το άρθρο δημοσιογράφο, δια της οποίας η εταιρία ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας με δημοσίευση στο ίδιο σημείο της επόμενης έκδοσης της εφημερίδας.

Σημειώνεται, πως σε κάθε περίπτωση αποτελεί απόφαση της εταιρείας να κινηθεί δικαστικά ώστε να αποκατασταθεί, κατά το δυνατό, κάθε ζημιά την οποία έχει υποστεί η εταιρεία, οι εκπρόσωποι και οι μέτοχοί της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v