Space Hellas: Συνεργασία με τη VMware

H Space Hellas γνωστοποιεί ότι διαθέτοντας πέντε VMware Certified Professionals και αντίστοιχες πιστοποιήσεις σε presales και sales, είναι από το 2009 VMWare Enterprise Solution Provider.

Space Hellas: Συνεργασία με τη VMware
H Space Hellas γνωστοποιεί ότι διαθέτοντας πέντε VMware Certified Professionals (εκ των οποίων 3 στην Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη) και αντίστοιχες πιστοποιήσεις σε presales και sales, είναι από το 2009 VMWare Enterprise Solution Provider
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία στις λύσεις της VMware με την ειδίκευση και την πείρα της σε τεχνολογίες δικτύων, υπολογιστικών συστημάτων, συστημάτων αποθήκευσης και συστημάτων ασφαλείας, η Space Hellas σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει λύσεις που καλύπτουν από τον Client έως το Datacenter και την Private Cloud υποδομή.

Όπως επισημαίνεται, με αυτόν τον τρόπο η Space Hellas παρέχει στους πελάτες της, βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων, ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης, βελτίωση της ασφάλειας, και όλα τα οφέλη που αυτά προσφέρουν στην επιχείρηση, όπως ο περιορισμός των επενδύσεων και των λειτουργικών εξόδων, η εξασφάλιση επιχειρηματικής συνέχειας αλλά και η αυξημένη ανταγωνιστικότητα.

Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα υλοποίησης υποδομών πληροφορικής φιλικών προς το περιβάλλον.

Τέλος, σημειώνεται, ότι πολλές εταιρίες και οργανισμοί του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα εμπιστεύονται τη Space Hellas για την υλοποίηση σύνθετων έργων Πληροφορικής. Η εταιρία με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει είναι σε θέση να υλοποιεί λύσεις αιχμής παραμένοντας, όπως και τα τελευταία 25 χρόνια, ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς τεχνικής υποστήριξης της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v