Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Προχωρά σε μειώσεις τιμολογίων

Σε μειώσεις των χρεώσεων νοσηλείας για γεννήσεις και γυναικολογικά περιστατικά προτίθεται να προχωρήσει εντός των επόμενων ημερών ο όμιλος Ιασώ, προσαρμόζοντας τα τιμολόγιά του στις νέες συνθήκες ύφεσης της οικονομίας.

Ιασώ: Προχωρά σε μειώσεις τιμολογίων
Σε μειώσεις των χρεώσεων νοσηλείας για γεννήσεις και γυναικολογικά περιστατικά προτίθεται να προχωρήσει εντός των επόμενων ημερών ο όμιλος Ιασώ, προσαρμόζοντας τα τιμολόγιά του στις νέες συνθήκες ύφεσης της οικονομίας και όξυνσης του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της μητρικής του ομίλου Ιασώ προτίθεται να προχωρήσει στην κατάργηση όλων των τετράκλινων και άνω δωματίων και στη μείωση των χρεώσεων νοσηλείας σε τρίκλινα, δίκλινα και μονόκλινα.

«Οι τιμές στα τρίκλινα μετά τις αναθεωρήσεις θα εξισωθούν με αυτές που ισχύουν σήμερα για δωμάτιο με έξι κλίνες», αναφέρει στέλεχος της εταιρίας. Πρόκειται για σημαντικές μειώσεις τιμολογίων, που στοχεύουν στο να διατηρήσουν το υψηλό μερίδιο αγοράς της Ιασώ στα μαιευτικά και γυναικολογικά περιστατικά.

Σημειώνεται ότι το Ιασώ είχε διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγιά του το 2009 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ τους τελευταίους μήνες της περασμένης χρονιάς προχώρησε σε μείωση τιμών σε επιλεγμένες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα δημιούργησε οικονομικά πακέτα για τοκετούς και επεμβάσεις.

Στις προτεραιότητες της φετινής χρονιάς περιλαμβάνεται ακόμη η σύναψη σύμβασης συνεργασίας μεταξύ των θυγατρικών εταιριών και των μεγάλων ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών, ιδίως για την ΙΑΣΩ Παίδων και την ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που εξυπηρετούν ήδη ασφαλισμένους αλλά χωρίς σύμβαση συνεργασίας, δεδομένου ότι διαθέτουν τιμολόγιο συναφές με αυτό που προαπαιτούν οι ασφαλιστικές εταιρίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v