Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavisoft:Εργο για τα Νεφρολογικά Κέντρα Mesogeios

Ολοκληρώθηκε από τη Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής το έργο εγκατάστασης και παραμετροποίησης του συστήματος Payroll Master στον Όμιλο Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios.

Lavisoft:Εργο για τα Νεφρολογικά Κέντρα Mesogeios
Ολοκληρώθηκε από τη Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής το έργο εγκατάστασης και παραμετροποίησης του συστήματος Payroll Master στον Όμιλο Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Payroll Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της Lavisoft. Αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη κάλυψη της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού.

Όπως επισημαίνεται, το Payroll Master της Lavisoft δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης όλων των Αποδοχών, Κρατήσεων και Ταμείων, προκειμένου να καλυφθεί κάθε είδους διαφοροποίησης, από εργαζόμενο σε εργαζόμενο, στον υπολογισμό της Μισθοδοσίας του. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα της αυτόματης ενημέρωσης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μέσω διαδικτύου, προσφέροντας μια αξιόπιστη λύση στον Υπεύθυνο Μισθοδοσίας.

Η καταχώρηση των μηνιαίων μισθοδοτικών μεταβολών γίνεται μέσα από ένα εύκολο και γρήγορο στο χειρισμό περιβάλλον και ο υπολογισμός της μισθοδοσίας μπορεί να γίνει είτε για ολόκληρη την εταιρεία, ή για ομάδα εργαζομένων, αλλά και για ένα μεμονωμένο εργαζόμενο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v