Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΑΙΟΣ: Δεν διανέμει μέρισμα - Εγγυήσεις για ΜΟΔ

Τη μη διανομή μερίσματος, καθώς και τη παροχή εγγυήσεων από τους ομολογιούχους δανειστές έως ευρώ 10.000.000, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια Γ.Σ. της Δάιος που συνήλθε σήμερα 31/5 με απαρτία 82%.

ΔΑΙΟΣ: Δεν διανέμει μέρισμα - Εγγυήσεις για ΜΟΔ
Τη μη διανομή μερίσματος, καθώς και τη παροχή εγγυήσεων από τους ομολογιούχους δανειστές έως ευρώ 10.000.000, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια Γ.Σ. της Δάιος που συνήλθε σήμερα 31/5 με απαρτία 82%.

Αναλυτικότερα, ενέκρινε 

α) την παροχή εγγυήσεως προς τους ομολογιούχους δανειστές που θα καλύψουν το κοινό ομολογιακό δάνειο του ν.3156/2003 ύψους έως ευρώ 10.000.000 που πρόκειται να εκδώσει η εταιρία Ηellas Holiday Hotels A.E. καθώς και τους εκάστοτε κομιστές των τίτλων ομολογιών εκδόσεως της Εκδότριας στο πλαίσιο του εν λόγω ομολογιακού δανείου,

β) την παροχή εμπράγματης ασφάλειας και ειδικότερα την εγγραφή δεύτερης (β') σειράς προσημειώσεως υποθήκης ποσού ευρώ 1.000.000, πλέον τόκων και εξόδων, του κεφαλαίου εγγραφομένου ως τοκοφόρου και του βάρους ασφαλίζοντος και τους πέραν του ποσού της εγγραφής τόκους κατ' άρθρον 1289 ΑΚ, υπέρ του εκπροσώπου των ομολογιούχων δανειστών του ομολογιακού δανείου που θα εκδώσει η Εκδότρια, προς εξασφάλιση των πάσης φύσεως απαιτήσεών τους από το ομολογιακό δάνειο επί ακινήτου της εταιρίας (ξενοδοχειακή μονάδα με την επωνυμία Daios Luxury Living στην Θεσσαλονίκη επί της συμβολής των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Προξένου Κορομηλά).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v