Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΛΜ: Προς ΑΜΚ 10 εκ. για μείωση δανεισμού

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 εκατ. ευρώ με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων προτείνει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας Κλουκίνας - Λάππας.

ΚΛΜ: Προς ΑΜΚ 10 εκ. για μείωση δανεισμού
Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 εκατ. ευρώ με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων προτείνει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας Κλουκίνας - Λάππας στην επικείμενη γενική συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης.

Σύμφωνα με την έκθεση του Δ.Σ. της εταιρίας, τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την επικείμενη αύξηση θα χρησιμοποιηθούν αφενός για τη μείωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού του ομίλου αλλά και για κεφάλαιο κίνησης.

Σημειώνεται ότι οι μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις του ομίλου στις 31/3/2010 διαμορφώνονταν στα 17,327 εκατ. ευρώ έναντι των 17,927 εκατ. ευρώ στα τέλη του 2009, ενώ οι βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις στο τέλος του α΄ τριμήνου διαμορφώθηκαν στα 9,323 εκατ. ευρώ έναντι 9,899 εκατ. ευρώ στις 31/12/2009.

Σύμφωνα με την έκθεση του Δ.Σ. , οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας έχουν δεσμευτεί να συμμετάσχουν στην εν λόγω αύξηση και να διατηρήσουν τα ποσοστά συμμετοχής τους στην εισηγμένη, ενώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών αναμένεται να αποφασιστεί στη Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου στην έδρα της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v