Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Grissin: Αντιπρόσωπος την Emerson Network

H Alpha Grissin προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με την Emerson Network Power για την αντιπροσώπευση των συστημάτων προστασίας, στην αγορά της Ουκρανίας.

Alpha Grissin: Αντιπρόσωπος την Emerson Network
H Alpha Grissin προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με την Emerson Network Power για την αντιπροσώπευση των συστημάτων προστασίας, παροχής ισχύος και ελέγχου περιβάλλοντος της τελευταίας, στην αγορά της Ουκρανίας.

Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει την αντιπροσώπευση, διανομή και παροχή τεχνικής υποστήριξης στην αγορά της Ουκρανίας, συστημάτων αδιάλειπτης λειτουργίας (UPS) υψηλής τεχνολογίας, συστημάτων ελέγχου περιβάλλοντος απολύτου ακριβείας (HPAC), καθώς και άλλων εξειδικευμένων προϊόντων της Emerson Network Power από την Alpha Grissin Infotech Ukraine LTD.

Η εταιρεία Alpha Grissin Infotech Ukraine LTD, είναι θυγατρική κατά 50% της Αλφα Γκρισιν Α.Ε., με έδρα το Κίεβο.

Η Emerson Network Power αποτελεί πρωτοπόρο και ηγέτη εταιρεία στον τομέα της, σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένα προϊόντα ισχύος.
Σημειώνεται δε ότι η επιτυχημένη συνεργασία της Αλφα Γκρισιν Α.Ε. με την Emerson Network Power χρονολογείται εδώ και 25 έτη, με την αντιπροσώπευση των προϊόντων της Emerson Network Power από την Αλφα Γκρισιν στον Ελλαδικό χώρο, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρασχεθούν και στην αγορά της Ουκρανίας.

Η Αλφα Γκρισιν Α.Ε., ηγέτης στον τομέα υποστήριξης κρίσιμων εφαρμογών στην Ελληνική και στην Βουλγάρικη αγορά, με την συμφωνία αυτή, ενισχύει τον επιχειρηματικό σχεδιασμό για επέκταση των δραστηριοτήτων της σε αναπτυσσόμενες χώρες με σημαντικές προοπτικές και υψηλό δυναμικό ανάπτυξης, όπως η Ουκρανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v