Space:Χορηγός συνεδρίου για υποδομές πληροφορικής

Silver sponsor ήταν η Space Hellas στο IDC Storage, Virtualization and Datacenter Roadshow, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιουνίου 2010, στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Space:Χορηγός συνεδρίου για υποδομές πληροφορικής
Silver sponsor ήταν η Space Hellas στο IDC Storage, Virtualization and Datacenter Roadshow, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιουνίου 2010, στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο συνέδριο συμμετείχαν ως ομιλητές αλλά και ως προσκεκλημένοι, κορυφαίοι επιστήμονες, αναλυτές και υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου της πληροφορικής, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις για τις πιο σύγχρονες τεχνικές virtualization και storage. Τεχνικές που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της ΙΤ υποδομής και της διαχείρισης των δεδομένων των επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση αυτή, η Space Hellas συμμετείχε με περίπτερο αλλά και ομιλία του στελέχους της κ. Παναγιώτη Φούζα, ΙΤ Solutions Manager. Στο χώρο της Πληροφορικής, η Space Hellas σχεδιάζει και υλοποιεί σύνθετα έργα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

Στοχεύοντας στην επιτυχή οργάνωση των υποδομών πληροφορικής μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, δραστηριοποιείται σε τομείς, όπως:

- Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών Πληροφορικής, με τη σταδιακή υιοθέτηση & αξιοποίηση των τεχνολογιών Cloud Computing, μέσω της ενοποίησης (consolidation) των πόρων του Datacenter σε επίπεδο υπολογιστικής ισχύος, συστημάτων αποθήκευσης και δικτύων. Η Space Hellas αξιοποιεί για το σκοπό αυτό όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες του Server & Application Virtualization, του Storage Consolidation & Unification και του Network Virtualization.

- H υλοποίηση αρχιτεκτονικών Application Delivery και Desktop Virtualization που αξιοποιούνται καλύτερα σε συνδυασμό με τη χρήση Thin Clients και προσφέρουν μεγάλη μείωση του κόστους διαχείρισης και του κόστους χρήσης. Για over-the-WAN και branch office υλοποιήσεις αξιοποιούνται εξειδικευμένα προϊόντα WAN Optimization και Multi-WAN Load Balancing.

- Η παροχή λύσεων Business Continuity & Disaster Recovery, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες High Availability, Backup, Archive & Restore στο Datacenter, αλλά και το σχεδιασμό και την υλοποίηση Disaster Recovery Sites. Η Space Hellas αξιοποιεί, πέραν των τεχνολογιών replication σε επίπεδο application, server & storage, την υψηλή ειδίκευση της στις δικτυακές υποδομές και ειδικά στην υλοποίηση λύσεων Global Redirection & WAN acceleration.

- Η διαχείριση των υπολογιστικών υποδομών, εφαρμογών και των δικτύων μιας επιχείρησης, χρησιμοποιώντας κορυφαία διεθνή προϊόντα αλλά και λύσεις που έχουν αναπτυχθεί εξ' ολοκλήρου από τo R&D της Space Hellas, όπως η πλατφόρμα .Pulse IT Intelligence.

- Η Ασφάλεια των Πληροφορικών Συστημάτων (IT Security) των επιχειρήσεων, συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και μελέτες για τον εκσυγχρονισμό και την πιστοποίησή τους (ISO27001).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v