Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκλήρωση έργου μισθοδοσίας από τη Lavisoft

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής το έργο εγκατάστασης και παραμετροποίησης του συστήματος Payroll Master στην εταιρεία Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE ΑΒΕΕ.

Ολοκλήρωση έργου μισθοδοσίας από τη Lavisoft
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής το έργο εγκατάστασης και παραμετροποίησης του συστήματος Payroll Master στην εταιρεία Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE ΑΒΕΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Payroll Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της Lavisoft. Αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη κάλυψη της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού μιας επιχείρησης ή οργανισμού.

Σημειώνεται, ότι το Payroll Master δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης όλων των Αποδοχών, Κρατήσεων και Ταμείων, προκειμένου να καλυφθεί κάθε είδους διαφοροποίησης στον υπολογισμό της Μισθοδοσίας από εργαζόμενο σε εργαζόμενο. Επιπλέον, παρέχει αυτόματη ενημέρωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μέσω διαδικτύου προσφέροντας μια αξιόπιστη λύση στον υπεύθυνο Μισθοδοσίας 

Όπως επισημαίνεται, η καταχώρηση των μηνιαίων μισθοδοτικών μεταβολών γίνεται μέσα από ένα εύκολο και γρήγορο στο χειρισμό περιβάλλον και ο υπολογισμός της μισθοδοσίας μπορεί να γίνει είτε για ολόκληρη την εταιρεία, ή για ομάδα εργαζομένων, αλλά ακόμα και για ένα μεμονωμένο εργαζόμενο. 

Τέλος, τονίζεται, ότι η Lavisoft πάντα στο κέντρο των εξελίξεων σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής που βασίζονται στους αυστηρούς κανόνες ISO 9001:2000, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Η Lavisoft παρέχει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v