Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΕΚΑ: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών

Η αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10%, με κατώτατη τιμή αγοράς τα 0,50 ευρώ ανά μετοχή και ανώτατη τιμή τα 2 ευρώ ανά μετοχή, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 1 έτους, αποφασίστηκε από την Ετήσια Γ.Σ. της ΚΡΕΚΑ.

ΚΡΕΚΑ: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών
Η αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10%, με κατώτατη τιμή αγοράς τα 0,50 ευρώ ανά μετοχή και ανώτατη τιμή τα 2 ευρώ ανά μετοχή, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 1 έτους, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων από την Ετήσια Γ.Σ. της ΚΡΕΚΑ, σήμερα 28 Ιονίου με απαρτία 51,261%. 

Η Γενική Συνέλευση επίσης εξέλεξε ως επιτροπή ελέγχου τους κάτωθι: 1. Αθανάσιος Οικονόμου, 2. Γεώργιος Σιαφάκας και 3. Γεώργιος Σγουρός. 

Ακόμα, αποφασίστηκε ο τρόπος κάλυψης της ίδιας συμμετοχής σε επενδυτικό πρόγραμμα του μέτρου 123 συνολικού προϋπολογισμού 162.024,58 ευρώ, σε περίπτωση που το ανωτέρω πρόγραμμα εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες. 

Ανακοινώθηκε η πρόθεση της εταιρίας να επεκτείνει την υφιστάμενη μονάδα αναερόβιας επεξεργασίας αποβλήτων παραγωγής βιοαερίου και βελτιωτικού εδάφους και να εγκαταστήσει αποθηκευτικούς χώρους - ψυγεία για την προσωρινή αποθήκευση των στερεών αποβλήτων.

Τέλος, το 7ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ( Διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της εταιρείας) δε συζητήθηκε λόγω έλλειψης της αυξημένης απαρτίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v