Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ideal: Κατάργηση προνομιούχων μετοχών

Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, την κατάργηση προνομιούχων μετοχών και το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Ideal, στις 30/06/2010.

Ideal: Κατάργηση προνομιούχων μετοχών
Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, την κατάργηση προνομιούχων μετοχών και το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Ideal, στις 30/06/2010.

Ειδικότερα, την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, με μονοετή θητεία, το οποίο και συγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη συνεδρίασή του την 30-06-2010, αποφάσισε η Γ.Σ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο ΔΣ έχει ως ακολούθως:
 
Λουκάς Κόμης Πρόεδρος-Μη εκτελεστικό μέλος
Πέτρος Διαμαντίδης Αντιπρόεδρος -Μη εκτελεστικό μέλος
Δαυίδ Σαμουήλ Δ/νων Σύμβουλος -Μη εκτελεστικό μέλος
Σάββας Ασημιάδης Γραμματέας-Εκτελεστικό μέλος
Χαράλαμπος Δαυίδ Σύμβουλος-Μη εκτελεστικό μέλος
Αναστάσιος Δαυίδ Σύμβουλος-Μη εκτελεστικό μέλος
Ευτύχιος Βασιλάκης Σύμβουλος-Ανεξάρτητο -Μη εκτελεστικό μέλος
Αλέξιος Σωτηρακόπουλος Σύμβουλος-Ανεξάρτητο-Μη εκτελεστικό μέλος
Θωμάς-Αλέξανδρος Ζύμνης Σύμβουλος-Ανεξάρτητο-Μη εκτελεστικό μέλος

Εξάλλου, η Γ.Σ. αποφάσισε την κατάργηση των προνομίων των προνομιούχων μετοχών της εταιρίας και η μετατροπή του συνόλου των προνομιούχων, άνευ δικαιώματος ψήφου μετοχών της εταιρίας σε κοινές, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές.

Επιπλέον, εγκρίθηκε η θέσπιση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών και συγκεκριμένα, η αγορά από την εταιρεία ιδίων μετοχών συνολικής ονομαστικής αξίας έως και κατ' ανώτατο όριο το ένα δέκατο (1/10) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι, με βάση τη σημερινή κεφαλαιοποίηση της εταιρείας, κατ' ανώτατο όριο 829.846,70 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, με κατώτατη τιμή κτήσης ανά μετοχή 0,40€ (ονομαστική αξία) και ανώτατη τιμή κτήσης ανά μετοχή 2,50€.

Το πρόγραμμα αυτό θα δύναται να υλοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, υπό τον όρο ότι πληρούνται οι εκ του νόμου προβλεπόμενες προϋποθέσεις, εντός είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την 30η Ιουνίου 2010, ημερομηνία λήψης της σχετικής απόφασης από την παρούσα Γενική Συνέλευση των μετόχων, ήτοι έως την 30η Ιουνίου 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v