Space: Επιλέχθηκε Collaboration Partner της Cisco

Η Space Hellas επιλέχθηκε από ένα group συνεργατών της Cisco ως Collaboration Partner 2010 και Borderless Network Partner 2010 για την περιοχή της Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας.

Space: Επιλέχθηκε Collaboration Partner της Cisco
Η Space Hellas επιλέχθηκε από ένα group συνεργατών της Cisco ως Collaboration Partner 2010 και Borderless Network Partner 2010 για την περιοχή της Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου Συνεργατών της, που έλαβε χώρα στο San Francisco.

Τα βραβεία Partner Summit της Cisco απονέμονται σε Συνεργάτες της Cisco που διακρίνονται για το υποδειγματικό τους επιχειρηματικό μοντέλο, σε τρία επίπεδα: Ανά χώρα, ανά γεωγραφική περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τα βραβεία Collaboration Partner 2010 και Borderless Network Partner 2010 η Space Hellas διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της και το υποδειγματικό επιχειρηματικό της μοντέλο σε επίπεδο προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνικής υποστήριξης στην περιοχή της Ελλάδος, της Κύπρου και της Μάλτας.
 
Η μακροχρόνια συνεργασία της Space Hellas με τη Cisco δίνει πρόσβαση σε άριστες εκπαιδεύσεις και προϊόντα,τα οποία σε συνδυασμό με τη δική της τεχνογνωσία και εμπειρία προσφέρουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα και τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών και προϊόντων υψηλού επιπέδου σε ολόκληρο το δίκτυο των πελατών και συνεργατών της.

Η Space Hellas στα 25 χρόνια λειτουργίας της, δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας, ενώ ως έμπειρος System Integrator και Value Added Solutions Provider σχεδιάζει και υλοποιεί σύνθετα έργα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v