Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο κ. Ροκόφυλλος στον όμιλο της Audiovisual

Η Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα μέλος του Ομίλου Audiovisual, ανακοίνωσε ότι από 1 Ιουλίου 2010, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Ροκόφυλλος.

Ο κ. Ροκόφυλλος στον όμιλο της Audiovisual
Η Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα μέλος του Ομίλου Audiovisual, ανακοίνωσε ότι από 1 Ιουλίου 2010, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Ροκόφυλλος. Από τη θέση του Γενικού Διευθυντή ο κ. Ροκόφυλλος θα είναι επικεφαλής των brands «Allou! Fun Park» και «Kidom», των δύο μεγαλύτερων Πάρκων Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρία από το 2002.

Ο Γιώργος Ροκόφυλλος σπούδασε Μηχανολόγος - Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας και είναι κάτοχος Μ.Β.Α. από το City University του Λονδίνου (CASS Business School). Η προϋπηρεσία του περιλαμβάνει θέσεις Διευθύνοντος Συμβούλου στη «Daily Press Group» (Espresso, Ισοτιμία, L’Officiel, Jolie, Olive κ.α.), Συμβούλου Διοίκησης στη «Real Consulting», Γενικού Διευθυντή στις «UKR Lotto Ltd» (Ουκρανία) και «Sport Lotto Ltd» (Ουζμπεκιστάν).

Τα Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε. απέσπασαν το βραβείο «Corporate Superbrands Ελλάδος 2010» για την κατηγορία «Αθλητισμός - Γυμναστική - Ψυχαγωγία», ως κορυφαία εταιρική επωνυμία. Επιπλέον, τα δύο Πάρκα είναι μέλη της Παγκόσμιας Ένωσης Πάρκων Ψυχαγωγίας (International Association of Amusement Parks & Attractions, I.A.A.P.A.), σχεδιασμένα από τους καλύτερους σχεδιαστικούς οίκους Amusements Parks διεθνώς και πιστοποιημένα από την TUV για την ασφαλή λειτουργία και συντήρηση των παιχνιδιών που διαθέτουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v