Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελγέκα: Απέκτησε επιπλέον ποσοστό της "ΒΗΤΑ ΠΙ"

Η Ελγέκα στις 7 Ιουλίου προχώρησε στην εξαγορά και της εναπομείνουσας συμμετοχής της ΑΤΛΑΝΤΙΚ στη χονδρεμπορική "ΒΗΤΑ ΠΙ", ήτοι ποσοστού 27% έναντι 4.520 χιλ. ευρώ, ανεβάζοντας το ποσοστό της στη τελευταία στο 99,92%..

Ελγέκα: Απέκτησε επιπλέον ποσοστό της ΒΗΤΑ ΠΙ
Η  Ελγέκα γνωστοποιεί ότι στις 7 Ιουλίου προχώρησε στην εξαγορά και της εναπομείνουσας συμμετοχής της ΑΤΛΑΝΤΙΚ στη χονδρεμπορική  "ΒΗΤΑ ΠΙ", ήτοι ποσοστού 27% έναντι 4.520 χιλ. ευρώ.

Ως επακόλουθο της ως άνω εξαγοράς, το ποσοστό συμμετοχής της ΕΛΓΕΚΑ στη "ΒΗΤΑ ΠΙ Α.Ε.Β.Ε." διαμορφώνεται σε 99,92% περίπου.

---Η ανακοίνωση της Ατλάντικ

Η Ατλάντικ ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της από 7 Ιουλίου 2010 ανακοίνωσης της και στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για επικέντρωση των δραστηριοτήτων της στον τομέα λιανικής προχώρησε στην πώληση της συμμετοχής της στην θυγατρική εταιρεία ΒΗΤΑ ΠΙ, η οποία εξειδικεύεται στο χονδρεμπόριο, στην εισηγμένη στο Χ.Α. εταιρεία ΕΛΓΕΚΑ έναντι συνολικού τμήματος 4,52 εκ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι μετά την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΒΗΤΑ ΠΙ με καταβολή μετρητών, η Εταιρεία δεν είχε συμμετάσχει σε αυτήν πουλώντας τα δικαιώματα προτίμησης στην ΕΛΓΕΚΑ με αποτέλεσμα το ποσοστό συμμετοχής της να διαμορφωθεί στο 27% περίπου.

Επισημαίνεται ότι βάσει των δημοσιευμένων στοιχείων πρώτου τριμήνου 2010 του ομίλου Ατλάντικ, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ΒΗΤΑ ΠΙ αντιπροσώπευε το 10,2% μόλις του ενοποιημένου κύκλου εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v