Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Εθνική ΑΧΕ ειδικός διαπραγματευτής στην Byte

Σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την Εθνική ΑΧΕ με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητάς της υπέγραψε η Byte Computers. Η συμφωνία είναι για έναν χρόνο με τη δυνατότητα ανανέωσης κάθε χρόνο.

Η Εθνική ΑΧΕ ειδικός διαπραγματευτής στην Byte
Στην υπογραφή σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης με την Εθνική ΑΧΕ προχώρησε η Byte Computers.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης από τις 26 Ιουλίου θα αρχίσει η ειδική διαπραγμάτευση των κοινών μετοχών της εταιρίας με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητάς τους.

Σε ό,τι αφορά τους όρους της σύμβασης η Byte Computers ενημερώνει πως η Εθνική ΑΧΕ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εισηγμένης, υπηρεσία για την οποία η Byte θα καταβάλλει αμοιβή στη χρηματιστηριακή.

Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός έτους, ενώ έχει τη δυνατότητα ανανέωσης κάθε χρόνο.

Επίσης, σημειώνεται πως για διευκόλυνση της ειδικής διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχομένων κινδύνων τους οποίους αναλαμβάνει ο ειδικός διαπραγματευτής, η Εθνική ΑΧΕ έχει συνάψει σύμβαση με την μέτοχο της Byte κα Νικολίτσα συζ. Σπυριδογεώργη Βυζαντίου, στην οποία προβλέπεται η υποχρέωση της συγκεκριμένης μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v