Space:Πιστοποίηση Websense Gold Certified Partner

Η Space Hellas γνωστοποιεί ότι η επιτυχημένη συνεργασία της με τη Websense είχε σαν αποτέλεσμα να πιστοποιηθεί ως Websense Gold Certified Partner, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο πλήρως τις λύσεις της Websense.

Space:Πιστοποίηση Websense Gold Certified Partner
Η Space Hellas γνωστοποιεί ότι η επιτυχημένη συνεργασία της με τη Websense είχε σαν αποτέλεσμα να πιστοποιηθεί ως Websense Gold Certified Partner, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο πλήρως τις λύσεις της Websense, τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Websense κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας, που αφορούν στο Web Security, στο E-mail Security και στο Data Security.

«Προστατεύει πάνω από 40.000 οργανισμούς και πάνω από 40 εκατομμύρια εργαζομένους παγκοσμίως από κακόβουλους κώδικες και απώλεια εμπιστευτικών δεδομένων, δίνοντας τη δυνατότητα υλοποίησης πολιτικών ασφάλειας. Η Websense προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία τους και επιτρέπει στους οργανισμούς να εργαστούν με τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες μεθόδους ασφάλειας πληροφοριών, διατηρώντας την παραγωγικότητα των εργαζομένων όπου και αν αυτοί βρίσκονται". 

Σημειώνεται, ότι η πιστοποίηση Websense Gold Certified Partner, κατατάσσει τη Space Hellas στους κορυφαίους συνεργάτες της Websense, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα πλαίσιο εμπορικής και τεχνικής συνεργασίας. Όπως τόνισε ο κ. Elion Guy, Regional Manager της Websense: "Στα πλαίσια των αλλαγών που επιχειρούμε στην ελληνική αγορά αλλά και σαν μέρος της αφοσίωσής μας σε αυτήν, είναι εξαιρετικά σημαντικό για μας να έχουμε ένα πιστοποιημένο συνεργάτη όπως η Space Hellas, ο οποίος είναι σε θέση να σχεδιάζει, να υλοποιεί και να υποστηρίζει τις λύσεις της Websense".

Οπως επισημαίνεται η Space Hellas υποστηρίζει τους πελάτες της, λειτουργώντας ως System Integrator και Value Added Solutions Provider σε θέματα τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας. Στα 25 χρόνια δραστηριότητάς της, έχει υλοποιήσει σημαντικά και σύνθετα έργα για πολυάριθμους πελάτες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται το σύνολο σχεδόν των Ελληνικών και ξένων τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, πληθώρα εταιριών και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v