Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο έργο από European Profiles - Q&R

Νέο έργο, με επωνυμία ”Ηλεκτρονική Διαδικτύωση και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση”, ανέλαβε κοινοπραξία των εταιρειών European Profiles - Q&R. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 438.500 ευρώ (με ΦΠΑ) και η διάρκειά του μέχρι τον Μάρτιο του 2008.

Νέο έργο από European Profiles - Q&R
Νέο έργο ανέλαβε κοινοπραξία των εταιριών European Profiles - Q&R. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 438.500 ευρώ (με ΦΠΑ) και η διάρκειά του μέχρι τον Μάρτιο του 2008.

Ειδικότερα, η κοινοπραξία ανέλαβε το έργο ”Ηλεκτρονική Διαδικτύωση και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση”, που υλοποιείται στα ευρύτερα πλαίσια του έργου ”Ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών και παρεμβατικά προγράμματα για την προώθηση της ισότητας των φύλων” ανέλαβε μετά από διαγωνισμό του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ).

Πιο όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η εταιρία συγκεκριμένα το έργο προβλέπει τη δημιουργία ιστοσελίδας και κόμβου, μέσω του οποίου θα είναι δυνατές:

1. Η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας για το περιεχόμενο και τη ροή ανάπτυξης του υλοποιούμενου έργου.

2. Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από τις σχολικές μονάδες.

3. Η ηλεκτρονική συμπλήρωση και επεξεργασία ερωτηματολογίων και φύλλων αξιολόγησης από τους/τις επιμορφούμενους/νες εκπαιδευτικούς με δυνατότητες εξαγωγής αναφορών (ανάπτυξη λογισμικού).

4. Η λειτουργία του συστήματος ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

5. Η δημιουργία και διάθεση ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού υλικού προς όλους τους/τις επιμορφωτές/τριες και εκπαιδευτικούς - χρήστες του συστήματος.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το τελικό αποτέλεσμα του έργου αυτού θα είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης, εκπαίδευσης από απόσταση, πληροφόρησης και ενημέρωσης, που θα υποστηρίξει το ΚΕΘΙ στην κατά το δυνατόν αρτιότερη υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου ”Ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών και παρεμβατικά προγράμματα για την προώθηση της ισότητας των φύλων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v