Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Συζητάμε με στρατηγικούς επενδυτές

Συζητήσεις με στρατηγικούς επενδυτές επιδιώκει η διοίκηση της Προοδευτικής, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, με αφορμή το δημοσίευμα του Euro2day με τίτλο Προοδευτική: Η οικογένεια Μουνδρέα τη θέλει "όχημα", σήμερα 9.8.2010.

Προοδευτική: Συζητάμε με στρατηγικούς επενδυτές
Συζητήσεις με στρατηγικούς επενδυτές επιδιώκει η διοίκηση της Προοδευτικής, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, με αφορμή το δημοσίευμα του Euro2day με τίτλο Προοδευτική: Η οικογένεια Μουνδρέα τη θέλει "όχημα", σήμερα 9.8.2010.

Αναλυτικότερα, επισημαίνει, ότι η εταιρία ορθολογίζοντας την δομή και τις λειτουργίες της, διαχειριζόμενη την κακή συγκυρία, που εμφανίστηκε από το έτος 2004, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, συνεχίζει να καταβάλλει έντονες προσπάθειες για την ενεργοποίησή της και σε νέους -μη κορεσμένους- τομείς δραστηριότητας πέραν αυτού των Δημοσίων Έργων, ο οποίος κατά την περίοδο αυτή βρίσκεται σε τραγική κατάσταση λόγω έλλειψης κρατικών πιστώσεων.

Στη προσπάθειά της αυτή, επιδιώκει συζητήσεις με στρατηγικούς επενδυτές, οι οποίοι, παρά το δυσμενές περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρία, πέρα από την συνεισφορά τους σε οικονομικούς πόρους θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν και σε άλλους τομείς για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Σε περίπτωση επίτευξης οριστικής συμφωνίας με στρατηγικό επενδυτή, η Προοδευτική θα ενημερώσει για τις συμφωνίες που θα συνάψει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v