Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΛΜ:Στα 0,64€/μετοχή η τιμή διάθεσης νέων μετοχών

Στα 0, 64 ευρώ ανά μετοχή ορίστηκε η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών της Κλουκίνας-Λάππας που προκύπτουν από την ΑΜΚ.

ΚΛΜ:Στα 0,64€/μετοχή η τιμή διάθεσης νέων μετοχών
Στα 0, 64 ευρώ ανά μετοχή ορίστηκε η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών της Κλουκίνας-Λάππας που προκύπτουν από την ΑΜΚ.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, σε συνέχεια της σχετικής εξουσιοδότησης της από 29.6.2010 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας να ορίσει την Τιμή Διάθεσης των νέων μετοχών αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας κατά 4.640.679,00 Ευρώ, με καταβολή μετρητών και την έκδοση και διάθεση 15.468.930 νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,30 Ευρώ η κάθε μία (εφεξής "Νέες Μετοχές") με δικαίωμα προτίμησης των υφισταμένων μετόχων της Εταιρείας με αναλογία 5 νέες μετοχές προς 8 υφιστάμενες μετοχές, το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της ως άνω Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με την οποία δύναται η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής κατά την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος, αποφάσισε και ανακοινώνει ότι:

(α) Η Τιμή Διάθεσης των Νέων Μετοχών είναι 0,64 Ευρώ ανά Nέα Μετοχή.

(β) Το Δικαίωμα Προτίμησης να ασκείται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα καταστήματα της Alpha Bank, είτε μέσω των χειριστών των λογαριασμών χρεογράφων των μετόχων (Χρηματιστηριακή εταιρία ή θεματοφυλακή Τραπέζης) είτε απευθείας στα καταστήματα της Alpha Bank (για τους μετόχους που δεν επιθυμούν να τα ασκήσουν μέσω των χειριστών τους).

(γ) Δικαίωμα Προεγγραφής έχουν οι δικαιούχοι μέτοχοι και τα πρόσωπα που θα αποκτήσουν δικαιώματα προτίμησης κατά τη διαπραγμάτευση τους στο Χ.Α εφόσον θα ασκήσουν πλήρως το δικαίωμα προτίμησής τους. Κάθε δικαιούχος προς άσκηση Δικαιώματος Προεγγραφής, δύναται να ασκήσει το δικαίωμα προεγγραφής για την απόκτηση στην Τιμή Διάθεσης μέχρι του διπλασίου των δικαιωμάτων προτίμησης που του αναλογούν

(δ) Το Δικαίωμα Προεγγραφής να ασκείται ταυτοχρόνως με την άσκηση του Δικαιώματος Προτίμησης σε όλη τη διάρκεια της προθεσμίας άσκησης των Δικαιωμάτων Προτίμησης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα καταστήματα της Alpha Bank, είτε μέσω των χειριστών των λογαριασμών χρεογράφων των μετόχων (Χρηματιστηριακή εταιρία ή θεματοφυλακή Τραπέζης) είτε απευθείας στα καταστήματα της Alpha Βank (για τους μετόχους που δεν επιθυμούν να προεγγραφούν μέσω των χειριστών τους).

(ε) Οι ασκήσαντες το δικαίωμα προεγγραφής θα ικανοποιηθούν εάν προκύψουν Αδιάθετες Μετοχές. Εάν ο αριθμός των Αδιάθετων Μετοχών είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των μετοχών που ζητήθηκαν μέσω των προεγγραφών, οι προεγγραφές θα ικανοποιηθούν στο σύνολό τους. Εάν ο αριθμός των Αδιάθετων Μετοχών δεν επαρκεί για την πλήρη ικανοποίηση της ζήτησης των προεγγραφέντων επενδυτών, τότε αυτοί θα ικανοποιηθούν αναλογικά με βάση τον αριθμό των Αδιάθετων Μετοχών που έχουν ζητήσει (Δικαίωμα Προεγγραφής) και μέχρι την πλήρη εξάντληση της ζήτησης.

Μετά την ως άνω αύξηση, και σε περίπτωση που αυτή καλυφθεί πλήρως, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας θα ανέρχεται σε 12.065.765,40 Eυρώ, διαιρούμενο σε 40.219.218 μετοχές, ονομαστικής αξίας μετοχής 0,30 Ευρώ. Η συνολική υπέρ το άρτιον αξία των Νέων Μετοχών σε περίπτωση που η ως άνω αύξηση καλυφθεί πλήρως, ήτοι ποσό 5.259.436,20 Ευρώ, θα αχθεί σε πίστωση του λογαριασμού "Καταβεβλημένες διαφορές από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" και τα συνολικά προς άντληση κεφάλαια αναμένεται να ανέλθουν σε 9.900.115,20 Ευρώ.

Η ημερομηνία αποκοπής του Δικαιώματος Προτίμησης, η περίοδος άσκησης του Δικαιώματος Προτίμησης καθώς και η περίοδος διαπραγμάτευσης του Δικαιώματος Προτίμησης στο Χ.Α. θα οριστούν από το Δ.Σ. της Εταιρίας και θα γνωστοποιηθούν στους μετόχους με νεώτερη ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v