Νέα ιστοσελίδα από την ΕΥΑΘ

Χρηστικές πληροφορίες για τους καταναλωτές, ενημέρωση προς τους μετόχους και στοιχεία για την ποιότητα του νερού που φτάνει στις βρύσες μας περιέχει, μεταξύ άλλων, η νέα ιστοσελίδα της ΕΥΑΘ.

Νέα ιστοσελίδα από την ΕΥΑΘ
Χρηστικές πληροφορίες για τους καταναλωτές, ενημέρωση προς τους μετόχους και στοιχεία για την ποιότητα του νερού που φτάνει στις βρύσες μας περιέχει, μεταξύ άλλων, η νέα ιστοσελίδα της ΕΥΑΘ που είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων στο www.eyath.gr.

Η νέα ιστοσελίδα, εκτός από πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται στις καθημερινές συναλλαγές της εταιρείας με το κοινό, θα ενημερώνεται και για τις προγραμματισμένες διακοπές στην υδροδότηση, τις διακηρύξεις δημοπρασιών που δημοσιεύονται στον τύπο και τις τρέχουσες δραστηριότητες της ΕΥΑΘ.
 
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξάλλου, θα δίνεται και η δυνατότητα στους καταναλωτές για on-line πληρωμές.

Στο www.eyath.gr υπάρχει επίσης «γωνιά» ειδικά για τα παιδιά, με απλουστευμένες πληροφορίες για τον κύκλο του νερού και υλικό για εκδηλώσεις της ΕΥΑΘ στις οποίες συμμετείχαν παιδιά, όπως και πληροφορίες για το Μουσείο Ύδρευσης που λειτουργεί η εταιρεία στην περιοχή των Σφαγείων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v