Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forthnet: Εργο για τη Yalco

Την πλήρη κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών της Yalco, ανακοίνωσε ότι ανέλαβε η Forthnet, υλοποιώντας ένα σύνολο από κορυφαίες τεχνολογικές εφαρμογές τηλεπικοινωνιακών λύσεων.

Forthnet: Εργο για τη Yalco
Την πλήρη κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών της Yalco, ανακοίνωσε ότι ανέλαβε η Forthnet, υλοποιώντας ένα σύνολο από κορυφαίες τεχνολογικές εφαρμογές τηλεπικοινωνιακών λύσεων.

Ειδικότερα:

• My link: υπηρεσία μόνιμης σύνδεσης, με δυνατότητα φορητότητας αριθμού, που επιτρέπει στην εταιρία να πραγματοποιεί όλες τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, χωρίς καμία επένδυση τεχνολογικού εξοπλισμού και με πραγματικά ανταγωνιστικά τιμολόγια.
Forthnet Leased Line: μόνιμη, αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας διασύνδεση μεταξύ απομακρυσμένων σημείων, με εγγυημένο bandwidth βάσει των αναγκών των εταιρικών εφαρμογών μετάδοσης δεδομένων, τηλεφωνίας και αναπαραγωγής εικόνας και ήχου.
• Internet Leased Line: εγγυημένη, αδιάκοπη, υψηλής ποιότητας και ταχύτητας πρόσβαση στο internet μέσω μισθωμένου κυκλώματος. Μια “value for money” υπηρεσία που ενισχύσει την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρίας προσφέροντάς της προστιθέμενη αξία.

Οι παραπάνω τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, που υλοποιήθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, παρέχονται μέσω των ιδιόκτητων δικτύων οπτικών ινών και LMDS της Forthnet και προσφέρουν οφέλη όπως η ασφάλεια, η δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης και το ανταγωνιστικό τους κόστος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v