Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Φοιτητικά πακέτα προϊόντων

Η Πλαίσιο Computers γνωστοποιεί ότι υποδέχεται τον Οκτώβρη με νέα πακέτα για κάθε τύπο φοιτητή! Με το μήνυμα “Ό,τι τύπος φοιτητή κι αν είσαι...έλα στο Πλαίσιο” τους εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα για τη φοιτητική ζωή.

Πλαίσιο: Φοιτητικά πακέτα προϊόντων
Η εταιρία Πλαίσιο Computers γνωστοποιεί ότι υποδέχεται τον Οκτώβρη με φοιτητικά πακέτα προϊόντων στις καλύτερες τιμές για κάθε τύπο φοιτητή! Με το μήνυμα “Ό,τι τύπος φοιτητή κι αν είσαι...έλα στο Πλαίσιο” τους καλεί να εφοδιαστούν με όλα τα απαραίτητα για να ξεκινήσουν τη φοιτητική ζωή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επικοινωνία επικεντρώνεται σε 6 διαφορετικούς τύπους φοιτητών, με διαφορετικούς χαρακτήρες, σχολές και τρόπο ζωής, και προτείνει όχι απλά προϊόντα αλλά ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο μέσα από μια τεράστια ποικιλία 20.000 συνολικά διαθέσιμων προϊόντων.

Σημειώνεται, ότι το φοιτητικό campaign υποστηρίζεται με διανομή ειδικού φοιτητικού εντύπου 32 σελίδων στα Πανεπιστήμια όλης της χώρας και στα καταστήματα Πλαίσιο, αναφορές στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, online προβολή στο www.plaisio.gr και σε εξωτερικά sites, καθώς και «ντύσιμο» των καταστημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v