Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορά για κλινικές εξετάσεις από Ιασώ General

To ΙΑΣΩ General, προσφέρει τη δυνατότητα στις γυναίκες για κλινική εξέταση μαστού, ψηφιακή μαστογραφία άμφω και υπερηχογράφημα μαστών στην προνομιακή τιμή των 120 Ευρώ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010.

Προσφορά για κλινικές εξετάσεις από Ιασώ General
To ΙΑΣΩ General, προσφέρει τη δυνατότητα στις γυναίκες για κλινική εξέταση μαστού, ψηφιακή μαστογραφία άμφω και υπερηχογράφημα μαστών στην προνομιακή τιμή των 120 Ευρώ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010.

Ο Όμιλος Ιασώ έχει σύγχρονη αντίληψη για την υγεία και δίνει έμφαση στην προληπτική ιατρική. Η Κλινική Μαστού του Ιασώ General έχει σαν στόχο όχι μόνο τη θεραπευτική αντιμετώπιση, αλλά κυρίως την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, αφού η πρόληψη εξακολουθεί να αποτελεί την καλύτερη θεραπεία. Για το σκοπό αυτό εφαρμόζει εδώ και χρόνια τη μέθοδο της τριπλής εκτίμησης (triple assessment), που περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ψηφιακή μαστογραφία και κυτταρολογική εξέταση τυχόν ογκιδίων με παρακέντηση αυτών δια λεπτής βελόνης.

Οι ανωτέρω εξετάσεις αφορούν την μόνη αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδο πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης των παθήσεων του μαστού και πρέπει να γίνονται ετησίως από γυναίκες ηλικίας άνω των 40 ετών (με μία μαστογραφία αναφοράς στα 35), αλλά και από νεότερες ηλικίες όπου κρίνεται αναγκαίο.

Οι εξετάσεις θα διενεργούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 17.00 έως τις 19.00, στην Κλινική Μαστού του Ιασώ General. Για περισσότερες πληροφορίες & για ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 650 2510-11.

Tα μηχανήματα που την υποστηρίζουν είναι υψηλής ευκρίνειας και πρωτοστατούν στο χώρο υγείας. Ειδικά:

• Ο ψηφιακός μαστογράφος SELENIA με λυχνία βολφραμίου (Tungsten) είναι ο μοναδικός που έλαβε την πιστοποίηση “Mammographic Type Test” από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό (EUREF) (European Reference Organization). Η συγκεκριμένη πιστοποίηση προϋποθέτει ιδιαίτερα απαιτητικά και αυξημένα test κλινικής και φυσικής λειτουργίας ώστε να συμβαδίζει με τα σχετικά πρότυπα ποιότητας εικόνας, χαμηλή έκθεση ακτινοβολίας και standards σταθερότητας, όπως αυτά ορίζονται από τον οργανισμό EUREF ενώ χορηγείται δυσκολότερα και από την νομικά απαραίτητη και απαιτητική πιστοποίηση CE.

• Ο νέος επαναστατικός ψηφιακός έγχρωμος Υπερηχοτομογράφος LOGIC 9 της εταιρείας GE, υψηλής ευκρίνειας, προσφέρει τη δυνατότητα Ελαστογραφίας στις εξετάσεις μαστού (σημαντική βοηθητική τεχνική στη διάγνωση καλοήθων –κακοήθων όγκων).

Η εξειδικευμένη Κλινική Μαστού έχει στελεχωθεί µε άριστα εκπαιδευµένους και επιστημονικά καταξιωμένους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όπως χειρουργοί, ακτινολόγοι, παθολογοανατόµοι, πυρηνικοί ιατροί, γυναικολόγοι – ογκολόγοι, χηµειοθεραπευτές, πλαστικοί χειρουργοί, ψυχολόγο για την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών, φυσιοθεραπευτές για τη φροντίδα µετά τις επεµβάσεις καθώς και µε έµπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Στα πλαίσια των ολοένα και λιγότερο επεμβατικών μεθόδων εφαρμόζει την πρωτοποριακή μέθοδο βιοψίας του μαστού με το προηγμένο σύστημα τελευταίας τεχνολογίας SUROS HOLOGIC. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να πάρουμε βιοψία από το μαστό με τοπική αναισθησία και χωρίς την ανάγκη χειρουργείου. Η μέθοδος διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και η γυναίκα επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές της δραστηριότητες. Η διαγνωστική αυτή μέθοδος αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη σύγχρονη μαστολογία διεθνώς.

Επιπλέον η Κλινική Μαστού του Ιασώ General σε συνεργασία με το τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής και το Παθολογοανατομικό Eργαστήριο, εφαρμόζει σύμφωνα και με τις αρχές της παγκόσμιας βιβλιογραφίας Πρωτόκολλο Βιοψίας Λεμφαδένα Φρουρού, μια πολύ αξιόπιστη μέθοδο για τον καθορισμό του σταδίου της νόσου. Είναι μια πολύ μικρότερη επέμβαση σε σχέση με τον χειρουργικό καθαρισμό των λεμφαδένων της μασχάλης, με αποτέλεσμα μικρότερη ουλή, λιγότερο πόνο, καλύτερη και ταχύτερη επούλωση καθώς και αποφυγή των δυσάρεστων επιπλοκών. Οι χειρουργοί του τμήματος έχουν εκπαιδευθεί από το Royal College Of Surgeons Of England πάνω στην τεχνική αυτή, ώστε να παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες στις ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v