Space Hellas: Αναβάθμιση σε BT Alliance Partner

Η BT και η Space Hellas ανακοίνωσαν την αναβάθμιση της Space Hellas σε BT Alliance Partner για την πώληση και διάθεση σειράς προϊόντων και υπηρεσιών από το χαρτοφυλάκιο της BT, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Space Hellas: Αναβάθμιση σε BT Alliance Partner
Η BT και η Space Hellas ανακοίνωσαν την αναβάθμιση της Space Hellas σε BT Alliance Partner για την πώληση, διάθεση και υποστήριξη μιας πληρέστερης σειράς προϊόντων και υπηρεσιών από το χαρτοφυλάκιο της BT, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών περιλαμβάνει υπηρεσίες εθνικής και παγκόσμιας διασυνδεσιμότητας, managed services αλλά και υπηρεσίες audio conferencing και call centre, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Για να επιτευχθεί το καθεστώς του συνεργάτη της BT, η Space Hellas ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις της BT, όπως η εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών καθώς και η άριστη υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι δύο εταιρίες διατηρούν μία καλά εδραιωμένη σχέση εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, όπου και συνεργάζονται για να προσφέρουν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στους πελάτες τους, περιλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι τοπικοί πάροχοι χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, οι μεγαλύτερες φαρμακευτικές, κατασκευαστικές και άλλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα.

Το δίκτυο BT Alliance είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργατών, το οποία συστάθηκε για την υποστήριξη των BT Global Services, όσον αφορά στην πώληση, διάθεση και υποστήριξη μιας σειράς προϊόντων και υπηρεσιών από ολόκληρο τo χαρτοφυλάκιο της BT μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου συνεργατών.

Το πρόγραμμα BT Alliance εγκαινιάστηκε επίσημα το 2008 και περιλαμβάνει πάνω από εκατό συνεργάτες σε περισσότερες από πενήντα χώρες.

Ο κ. Πάρις Δροσινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλη του δικτύου BT Alliance. Η Space Hellas είναι ο κορυφαίος πάροχος παγκόσμιων τηλεπικοινωνιακών λύσεων στην Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις ελληνικές και κυπριακές εταιρείες, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν από το πλήρες φάσμα των παγκόσμιων υπηρεσιών και λύσεων της BT.''

Ο κ. Bob Lewis, Αντιπρόεδρος ΕΜΕΑ Indirect Channels της ΒΤ, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη Space Hellas στην οικογένεια BT Alliance. Η σχέση αυτή αντανακλά τη δέσμευση της Space Hellas ως προς την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και την ικανοποίηση του πελάτη. Το τοπικό πρόγραμμα συνεργασίας των δύο εταιριών, επιτρέπει την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε ένα παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών, μέσω της συνεργασίας με έναν αξιόπιστο τοπικό εταίρο, στη δική του γλώσσα και το δικό του νόμισμα.''

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v