Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οργανωτικές αλλαγές στα Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα

Η Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα, μέλος του Ομίλου Audiovisual, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχαγωγίας από το 2002 με τα brands «Allou! Fun Park» και «Kidom», ανακοίνωσε αλλαγές στη οικονομική και εμπορική διεύθυνση.

Οργανωτικές αλλαγές στα Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα
Η Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχαγωγίας από το 2002 με τα brands «Allou! Fun Park» και «Kidom», ανακοίνωσε οργανωτικές αλλαγές στη οικονομική και εμπορική διεύθυνση.

Καθήκοντα Οικονομικής Διευθύντριας η κα Καλλιρόη Πατσέα προερχόμενη από την εταιρία ΝΕΜΕΣΙΣ όπου κατείχε τον ίδιο τίτλο. Καθήκοντα Εμπορικής Διευθύντριας αναλαμβάνει η κα Βάγια Κλίγγου, η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Εταιρικής Επικοινωνίας στα Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε. Τα διευρυμένα καθήκοντα της κας Κλίγγου εκτός από τον επικοινωνιακό σχεδιασμό (A.T.L. B.T.L.), περιλαμβάνουν τα χορηγικά προγράμματα, καθώς και για τις εταιρικές εκδηλώσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα, κος Γιώργος Ροκόφυλλος, δήλωσε σχετικά με τις οργανωτικές αλλαγές: «Οι οργανωτικές αλλαγές στοχεύουν στη εδραίωση του Allou! Fun Park ως του μοναδικού και μεγαλύτερου Πάρκου Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα αποτελώντας παράλληλα έναν εναλλακτικό προορισμό ολοκληρωμένης προβολής χορηγών. Το Allou! Fun Park, είναι η ιδανική λύση και για τις εταιρικές εκδηλώσεις καθώς αποτελεί έναν διαφορετικό προορισμό που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v