Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορά για εξετάσεις διαβήτη από ΙΑΣΩ General

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ασθένειας του Διαβήτη το ΙΑΣΩ General προσφέρει σε προνομιακές τιμές σειρά δύο πακέτα εξετάσεων.

Προσφορά για εξετάσεις διαβήτη από ΙΑΣΩ General
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ασθένειας του Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου, το ΙΑΣΩ General και ο Δήμος Χολαργού διοργανώνουν από κοινού Επιστημονική Ομιλία με θέμα «Διαβήτης: μια ολοκληρωμένη προσέγγιση», ενώ παράλληλα το ΙΑΣΩ General προσφέρει σε προνομιακές τιμές:

• πακέτο βιοχημικών εξετάσεων ελέγχου σακχαρώδη διαβήτη
• την αξονική στεφανιογραφία και όλες τις αξονικές αγγειογραφίες (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος του σκιαγραφικού υλικού (<60€), που όμως καλύπτεται από τα ασφαλιστικά Ταμεία)

Η ανωτέρω προσφορά θα ισχύει για όλους έως 31 Δεκεμβρίου 2010, ενώ ειδικότερα για τους συμμετέχοντες στην Επιστημονική Ομιλία η προσφορά θα ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου του 2011.

Η Ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 20.00 στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χολαργού, οδός Περικλέους 55 στο Χολαργό.

Συντονιστής της ομιλίας θα είναι ο Ενδοκρινολόγος και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ενδοκρινολογικού τμήματος του ΙΑΣΩ General, κ. Στέλιος Γρηγοράκης.

Oμιλητές επίσης θα είναι η Καρδιολόγος κα Ευδοκία Πετροπούλου, η Νεφρολόγος και Διευθύντρια της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού κα Αγγελική Μπλέτα, ο Ηπατολόγος κ. Δημήτρης. Καραγιαννάκης, ο Αγγειοχειρουργός και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού τμήματος κ. Παναγιώτης Πέτροβας, και ο Ακτινολόγος και Διευθυντής του τμήματος Απεικονίσεων κ. Βασίλης Μανιάτης.

Πιο αναλυτικά, το ΙΑΣΩ General προσφέρει:

• Στην προνομιακή τιμή των 70€, βιοχημικές εξετάσεις ελέγχου σακχαρώδη διαβήτη για διάγνωση ή ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη , (δηλ. με έκπτωση 70% επί της αρχικής τιμής)
• Στην προνομιακή τιμή των 275€, (δηλ. με έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής) την αξονική στεφανιογραφία
• Έκπτωση 50% σε όλες τις αξονικές αγγειογραφίες (με εύρος αρχικών τιμών ανάλογα με την εξεταζόμενη περιοχή από 244€ έως 610€)

Η αξονική στεφανιογραφία και αγγειογραφία είναι
Νέες, Επαναστατικές εξετάσεις,
που ανώδυνα, αναίμακτα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα,
αξιολογούν τα στεφανιαία αγγεία της καρδιάς & τα αγγεία του σώματος.

Το ΙΑΣΩ General προσφέρει μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη, καλύπτοντας όλες τις ειδικότητες των ιατρών, χωρίς καθυστερήσεις και λίστες αναμονής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v