Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κτήμα Λαζαρίδη: Αίτηση για ρύθμιση οφειλών

Η εταιρία Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ενημερώνει ότι έχει την πρόθεση να καταθέσει αίτηση για να υπαχθεί στις ευεργετικές διατάξεις της Κ.Υ.Α. αριθμ.2/20087/0025/30-06-2010 που αφορά την ρύθμιση οφειλών.

Κτήμα Λαζαρίδη: Αίτηση για ρύθμιση οφειλών
Η εταιρία Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ενημερώνει ότι έχει την πρόθεση να καταθέσει αίτηση για να υπαχθεί στις ευεργετικές διατάξεις της Κ.Υ.Α. αριθμ.2/20087/0025/30-06-2010 που αφορά την ρύθμιση οφειλών και τροποποίηση των όρων πληρωμής προερχόμενων από δάνεια βιοτεχνικών, βιομηχανικών, μεταλλευτικών, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και κτηνοτροφικών επιχειρήσεων βιοτεχνικού και βιομηχανικού τύπου που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν στο Ν. Δράμας.

Με βάση την παραπάνω απόφαση, η οποία έχει σαν στόχο την υποβοήθηση όλων των επιχειρήσεων του Ν. Δράμας, τους παρέχει την ευχέρεια να ζητήσουν την αναστολή καταβολής των οφειλόμενων δόσεων, με αντίστοιχη επιμήκυνση της συνολικής διάρκειας των δανείων.

Η Διοίκηση της εταιρείας ενέκρινε την αίτηση υπαγωγής αφού έκρινε ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι ευεργετική για την ίδια και θα συμβάλλει περαιτέρω στην ήδη καλή οικονομική ευρωστία της με την αναστολή καταβολής των οφειλόμενων δόσεων και με την επιμήκυνση της συνολικής διάρκειας των δανείων της. Σχετική αναφορά γίνεται και στις οικονομικές καταστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό της για την περαιτέρω εξέλιξη του αιτήματος της, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v