Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Performance: Aπέκτησε το Symantec Data Protection

Η Performance Technologies ανακοινώνει ότι είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια που απέκτησε το Symantec Data Protection Specialization, το  οποίο διαθέτουν σήμερα 11 ακόμα εταιρίες στην Ευρώπη.

Performance: Aπέκτησε το Symantec Data Protection
Η Performance Technologies ανακοινώνει ότι είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια που απέκτησε το Symantec Data Protection Specialization. Το Data Protection Specialization το διαθέτουν σήμερα 11 ακόμα εταιρίες στην Ευρώπη.

Η Performance έχει αποδείξει την ικανότητά της να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις που συμβάλλουν στην προστασία των εταιρικών πληροφοριών και συστημάτων επιχειρήσεων και οργανισμών κάθε μεγέθους.

Η αναγνώριση αυτή από τη Symantec, έρχεται ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης πορείας της Performance σε σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη έργων Data Protection και Business Continuity στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα έργα αυτά περιλαμβάνουν σύνθετα και απαιτητικά περιβάλλοντα τηλεπικοινωνιακών παρόχων όπως οι OTE, Cosmote, Vodafone, Forthnet, Hol κτλ, Xρηματοπιστωτικού Τομέα όπως οι Εμπορική Credicom, Εθνική Τράπεζα, T Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Ελληνικά Χρηματιστήρια, First Data κλπ, και εταιρίες ιδιωτικού τομέα όπως οι Αττικές Διαδρομές, ΑΚΤΩΡ, Aegean Airlines, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Πήγασος, κτλ

Ο Δημήτριος Παπαντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Performance δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την αναγνώριση αυτή και για τις νέες προοπτικές που διαφαίνονται. Η 12ετής συνεργασία των δύο εταιριών έχει αποδώσει σημαντικούς καρπούς και για τις δύο πλευρές, και έχει ωφελήσει την Ελληνική αγορά. Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα είμαστε σε ακόμη καλύτερη θέση να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v