Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σελόντα: Διαψεύδει συμμαχία με τη Νηρεύς

H Σελόντα αναφορικά με το δημοσίευμα της Ημερησίας το οποίο αναφέρεται σε συμμαχία της με τον Νηρέα, διαψεύδει τις φήμες που αναφέρονται στο δημοσίευμα.

Σελόντα: Διαψεύδει συμμαχία με τη Νηρεύς
H Σελόντα αναφορικά με το δημοσίευμα της Ημερησίας το οποίο αναφέρεται σε συμμαχία της με τον Νηρέα, διαψεύδει τις φήμες που αναφέρονται στο δημοσίευμα και δηλώνει ότι αν και όταν υπάρχουν εξελίξεις θα σπεύσει να τις ανακοινώσει.

Αναλυτικότερα, αναφέρει ότι ο ελληνικός κλάδος των ιχθυοκαλλιεργειών είναι πρωτοπόρος στις εξαγωγές, παρόλο που είναι πολυδιασπσπασμένος.
 
Η διοίκηση της Σελόντα  πιστεύει εδώ και αρκετά χρόνια ότι η συγκέντρωση του κλάδου αποτελεί τη μόνη θετική εξέλιξη που θα διασφάλιζε την ανάπτυξη και την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η εταιρία διερευνούσε και διερευνά τις δυνατότητες συγκέντρωσης πάντα στο πλαίσιο της υγιούς και ωφέλιμης, για τον εξωστρεφή αυτό κλάδο, επιχειρησιακής προοπτικής.
 
Η Σελόντα διαψεύδει τις φήμες που αναφέρονται στο δημοσίευμα και δηλώνει ότι αν και όταν υπάρχουν εξελίξεις θα σπεύσει να τις ανακοινώσει για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο